BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μπροστινής τοποθέτησης δίσκοι για σκληρά εδάφη στην γκάμα της Agriweld

Η εταιρεία Agriweld βάζει στην γκάμα παρελκομένων επεξεργασίας εδάφους τον αναδιπλούμενο καλλιεργητή των 4 μέτρων, ο οποίος αρχικά αποτέλεσε ειδικής παραγγελίας εξοπλισμό μόνο για έναν πελάτη που ήθελε να δουλεύει σε οργωμένο έδαφος.

63__agriweld_3

Βασίλης Σοφός

18
0

Η πατέντα της Agriweld, ανεπτυγμένη αποκλειστικά για έναν πελάτη, γίνεται μέρος της γκάμας εξοπλισμού της και εισάγεται στην αγορά. Το μπροστινής τοποθέτησης παρελκόμενο είναι αναδιπλούμενο, έχει πλάτος εργασίας 4 μέτρα και προσφέρεται για επεξεργασία σε οργωμένο έδαφος.



Δύο τροχοί βάθους για ενίσχυση της σταθερότητας και οι κοίλοι δίσκοι διαμέτρου 32x510 χιλιοστών (στο 4 μέτρων μηχάνημα) λέγεται ότι κάνουν ελαφριά δουλειά από σβώλους και συστάδες. Οι μονάδες δίσκου προστατεύονται από ανάρτηση και διαθέτουν ξύστρα για τον καθαρισμό του εσωτερικού τοιχώματος του δίσκου, με κάθε ζεύγος δίσκων μαζί μα μειώνει την πιθανότητα μεμονωμένης διακοπής του δίσκου.



Η μονάδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή μπροστά από το μηχάνημα μικρής διατάραξης του υπεδάφους Min-Dis για να δημιουργήσει μια λεπτή στρώση.

Διαθέσιμος σε πλάτη από 4 έως 6 μέτρα, Ο μπροστινός δίσκος καλλιεργητή είναι ένα από τα πολλά νέα μηχανήματα που η Agriweld σχεδιάζει να παρουσιάσει στην φετινή εκδήλωση Cereals.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία