BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επιπλέον έκπτωση σε ανταλλακτικά Matermacc και Pottinger ανανκοινώνει η Agrotech S.A

Η επιπλέον έκπτωση ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου και αφορά σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά ης Matermacc και της Pottinger.

5_

Βασίλης Σοφός

355
0

Η Agrotech, αποτελεί την μοναδική εταιρεία στον γεωργικό τομέα της Ελλάδας που διαθέτει περισσότερους από 200.000 διαθέσιμους κωδικούς ανταλλακτικών, εξυπηρετώντας άμεσα τον σύγχρονο Έλληνα αγρότη σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.



Φιλοδοξώντας να παρέχει αξιόπιστες λύσεις, προσιτές για όλους, ανακοινώνει έκπτωση 5% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά της Matermacc και της Pottinger μέχρι τέλος Μαΐου.



Κάνοντας χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών, ο κάθε χρήστης μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για την ορθή λειτουργία του μηχανήματός του, αφού σε αυτά έχουν γίνει αυστηροί έλεγχοι ώστε να πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που έχουν θεσπιστεί. Στόχος φυσικά είναι η ακριβής προσαρμογή των ανταλλακτικών αυτών στο εκάστοτε μηχάμημα, με το τελευταίο να κερδίζει σε διάρκεια ζωής και απόδοση.



Με ιστορία πάνω από 145 χρόνια η οικογένεια της αυστριακής PÖTTINGER συνεχίζει να αποτυπώνει τις αξίες της σε όλα τα μηχανήματά της μέχρι και σήμερα. Με βασικό στόχο την δημιουργία αξιόπιστων γεωργικών μηχανημάτων προσφέρει καινοτόμες λύσεις, μοναδική τεχνολογία, εξαιρετική απόδοση σε ανταγωνιστικές τιμές.



H ιταλική Matermacc, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80, κατακτώντας γρήγορα μία θέση στις κορυφαίες του είδους της. Διαθέτει ισχυρά παρελκόμενα που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε μάρκα μηχανήματος, όπως οι καινοτόμες, σπαρτικές μηχανές της σειράς RS8000.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία