BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δονητικές μηχανές της SICMAsrl με εύκολη προσαρμογή σε κάθε μηχάνημα της αγοράς

Η μεγαλύτερη εταιρία δονητικών μηχανημάτων στον κόσμο, η SICMAsrl, παρουσιάζει τις εφαρμογές των δονητικών κεφαλών και ομπρελών συλλογής καρπών σε μηχανήματα έργου και τρακτέρ.

SICMAsrl

Βασίλης Σοφός

167
0

Η εμπειρία 40 χρόνων μόνο επί της τεχνολογίας της δόνησης επιτρέπει στην SICMAsrl να προσφέρει στους παραγωγούς εκτός από τη σειρά αυτοκινούμενων δονητικών και μία ευρεία γκάμα μοντέλων αναρτώμενων αλλά και συρόμενων στο τρακτέρ και σε μηχανήματα έργου.

Τα έξι διαφορετικά μεγέθη κεφαλών που διαθέτει επιτρέπουν την εφαρμογή συστήματος δόνησης σε οχήματα διαφόρων τύπων και ιπποδυνάμεων. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κατασκευή και μελέτη του συστήματος δόνησης έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε το κάθε μοντέλο προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις μάρκες ελκυστήρων και μηχανημάτων έργου.



Επίσης, η στήριξη του συστήματος επί του μηχανήματος γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του μηχανήματος από καταπονήσεις. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε δέντρου η συχνότητα της δόνησης μπορεί να ρυθμιστεί εξασφαλίζοντας μέγιστο ποσοστό πτώσης του καρπού. Τέλος ο έλεγχος του δονητικού συστήματος γίνεται είτε με απλό σετ υδραυλικών μοχλών είτε με ηλεκτρικό joystic.

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.panagrotiki.gr ή επικοινωνήστε με το τμήμα μηχανημάτων της εταιρίας στο τηλέφωνο 2231048031 (εσωτ.4 Υπ. Επικοινωνίας Γιώργος Σαμαντάς Μηχ/γος Μηχ/κός Ε.Μ.Π)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία