BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση της γκάμας John Deere 5M με κιβώτιο PowrQuad και νέο μοντέλο 125 ίππων

Η John Deere ανανεώνει την γκάμα 5M, με τα αναβαθμισμένα μοντέλα να έρχονται μεταξύ άλλων εφοδιασμένα με το κιβώτιο PowrQuad ενώ στη σειρά προστίθεται και το νέο 5125Μ των 125 ίππων.

5m_series_hero_02_r2c007783_large_e376c7a09f137ab4f87b11828b7439dd4a0e3b96

Βασίλης Σοφός

230
0

Εφοδιασμένα με το σύστημα καθοδήγησης AutoTrac και το κιβώτιο PowrQuad έρχονται τα ανανεωμένα μοντέλα 5Μ της John Deere, τα οποία χαιρετίζου τώρα και το νέο μοντέλο 5125M των 125 ίππων. Οι αναβαθμίσεις στις οποίες προέβη η John Deere έχουν στόχο να προσελκύσουν αγοραστές που δραστηριοποιούνται περισσότερο στον κτηνοτροφικό κλάδο, με την εταιρεία να λέει ότι τα μοντέλα είναι ικανά να αντεπεξέλθουν σε εργασίες χορτονομής ακόμη και σε μεγάλα πεδία.

Αποκλειστικά για τα μοντέλα με το κιβώτιο PowrQuad, η John Deere τοποθετεί εξ αρχής το σύστημα καθοδήγησης AutoTrac, συμπεριλαμβανομένης της αντίστοιχης οθόνης στο ταμπλό του τρακτέρ. Το AutoTrac παρέχει τις κατευθυντήριες γραμμές για να βοηθήσει τους χειριστές να μειώσουν την επικάλυψη, να κάνουν λιγότερα περάσματα στο πεδίο, να μειώσουν την κόπωσή τους και να εξοικονομήσουν καύσιμα, λέει η κατασκευάστρια.



«Κανένα άλλο τρακτέρ στην αγορά δεν προσφέρει αυτό το επίπεδο ολοκληρωμένης καθοδήγησης στην μεσαία κατηγορία, με τα χαρακτηριστικά αυτά να καθιστούν Σειρά 5M απαράμιλλη», δήλωσε ο Greg Christensen, διευθυντής μάρκετινγκ της John Deere.

Ο ίδιος λέει ότι αυτό το σύστημα καθοδήγησης μπορεί να αναβαθμιστεί αργότερα, συνδέοντας μια προηγμένη οθόνη για χαρτογράφηση και εφαρμογές με συνταγές. Η John Deere τοποθετεί τα κιβώτια PowrQuad στις εκδόσεις 5090M, 5100M, 5115M στο νέο μοντέλο 5125M των 125 ίππων, το οποίο διατίθεται μόνο με καμπίνα.

Η μετάδοση χωρίς συμπλέκτη PowrQuad διευκολύνει τους χειριστές να βρουν τη σωστή ταχύτητα, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην εργασία τους. Παράλληλα, η εταιρεία αυξάνει την ικανότητα ανύψωσης στα 5M με το κιβώτιο PowrQuad, για καλύτερη διαχείριση μεγάλων παρελκόμενων ενώ μια προαιρετική πανοραμική οροφή προσφέρεται στον εξοπλισμό για βελτιωμένη ορατότητα από την καμπίνα.



Αξιοσημείωτο είναι και το ότι το σύστημα John Deere Smart Connector γίνεται διαθέσιμο ως κιτ και είναι συμβατό με ορισμένα από τα μοντέλα. Το Smart Connector είναι μια λύση συνδεσιμότητας που διευκολύνει τους πελάτες στο να παρακολουθούν το τρακτέρ τους μέσω σύνδεσης Bluetooth που τους στέλνει δεδομένα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα διαστήματα συντήρησης και την απόδοση του τρακτέρ. Οι πληροφορίες από το Smart Connector είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής TractorPlus από φορητές συσκευές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία