BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αρθρωτό σύστημα και τετραδιεύθυνση μαζί η καινοτομία της Thaler στο νέο της τροχοφόρο φορτωτή

Το μοντέλο 3448T-5A ενσαρκώνει το όραμα της Thaler για έναν φορτωτή τόσο ευέλικτο που θα ικανοποιεί πολλές ανάγκες μαζί ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει ασφάλεια κατά την εργασία.

3448-5

Βασίλης Σοφός

36
0

Στο πορτοφόλιο της εταιρείας Thaler GmbH & Co.KG, δίπλα στον αρθρωτό φορτωτή 3448T με τα γνωστά πλεονεκτήματα, προστίθεται ένα νέο μοντέλο, το 3448T-5A. Ο κωδικός 5A αποτελεί συντομογραφία του αρθρωτού συστήματους και της τετραδιεύθυνσης που το μηχάνημα φέρει, ως μελλοντική εξέλιξη του υπάρχοντος «κανονικού» μοντέλου.



Με το πάτημα ενός κουμπιού, πριν και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο χρήστης μπορεί να προσδιορίσει ποιον τύπο διεύθυνσης είναι πιο κατάλληλος για την απαιτούμενη εργασία.



Το νέο σύστημα διεύθυνσης προσφέρει περισσότερη ασφάλεια για τον χειριστή και το μηχάνημα, επειδή το 3348T-5A επιτρέπει την επιλογή των μεμονωμένων τύπων διεύθυνσης: τετραδιεύθυνση, διεύθυνση στον εμπρός άξονα, διεύθυνση τύπου καβουριού και αρθρωτή διεύθυνση ή, για μέγιστη ευελιξία, τετραδιεύθυνση και ενεργοποίηση του αρθρωτού συστήματος μαζί.



Σύμφωνα με την εταιρεία, σε δοκιμή που πραγματοποιήθηκε, το 3448T-5A μπορεί άνετα να διαχειριστεί δεμάτια 900 κιλών και να τα μεταφέρει με ευελιξία και μια πλύ μικρή ακτίνα στροφής. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στον διαγωνισμό καινοτομίας GaLaBau 2018 η εταιρεία Thaler αναγνωρίστηκε με το αντίστοιχο μετάλλιο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία