Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στη μάχη για τον τίτλο του «Τρακτέρ της Χρονιάς 2022» με 5 δυνατές υποψηφιότητες

Συνολικά, 14 μοντέλα και 11 μπράντες μάχονται στις τέσσερις κατηγορίες «Tractor of the Year», «Best utility», «Best Specialized» και «Sustainable Toty», για να κατακτήσουν έναν τίτλο από το ευρωπαϊκό θεσμό, τα αποτελέσματα του οποίου θα έχουμε για φέτος στηξν έκθεση EIMA, τον Οκτώβριο του 2021.

bef49cab79044bcb18e7a852f7adbeec

Βασίλης Σοφός

8763
0

Ο ευρωπαϊκός θεσμός «Tractor of the Year 2022» αποκάλυψε τη λίστα των υποψήφιων τρακτέρ, τα οποία θα διαγωνιστούν σε τρεις και τρεις και μία κατηγορίες. Αποτελούμενη από δημοσιογράφους που ειδικεύονται στον ευρωπαϊκό αγροτικό τύπο, η κριτική επιτροπή του «Tractor of the Year» αποκάλυψε τη λίστα των μοντέλων που ανταγωνίζονται για το 2022.Συνολικά, 14 μοντέλα και 11 μάρκες βρίσκονται στις τέσσερις δημοφιλείς κατηγορίες: «Tractor of the Year» , «Best utility», «Best Specialized» και «Sustainable Toty».

Τρακτέρ της χρονιάς

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν 5 μοντέλα για τα οποία έχουν ληφθεί υπόψιν οι παράμετροι κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, ηλεκτρονικά, υδραυλικά, άνεση, καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, επιλογές, σχεδιασμός, συνδεσιμότητα και γεωργία ακριβείας.

Ανταγωνίζονται φέτος: - Case IH, με ένα μοντέλο που δεν θα παρουσιαστεί μέχρι τις 22 Ιουλίου

-John Deere, με το 7R 350 Autopowr

-Massey Ferguson, με ένα μοντέλο που θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου

-New Holland, με το T6 Methane Power

-Valtra, με το T 235 Direct

Best of Utility

Βάζοντας κριτήρια τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα υδραυλικά, την άνεση, τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις προαιρετικές επιλογές, τον σχεδιασμό και την ευελιξία, η επιτροπή του διαγωνισμού θέτει τα Claas Arion 470, το John Deere 6M 120 Autopowr, το Landini 5-120 Dynamic, το Massey Ferguson 5S.145 Dyna-6 Exclusive και το Valtra A 115 ως υποψήφια για τον τίτλο που αναγνωρίζει το πιο ευέλικτο και χρηστικό τρακτέρ.

Best of specialized

Σε αυτήν την κατηγορία, η οποία περιλαμβάνει τρακτέρ για αμπελώνες και οπωρώνες, καθώς και αυτά που λειτουργούν σε απότομες πλαγιές, λαμβάνονται υπόψη οι ακόλουθες παράμετροι: κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, άνεση, ευελιξία και σχεδιασμός.

Η λίστα των φιναλίστ:

-Antonio Carraro, με το SRX 5800

-Carraro Tractors, με το Compact VLB 75

-Ferrari, με το Vega 85 Dualsteer

-Reform, με το Metrac H 75 Pro

Sustainable Toty (το πιο βιώσιμο τρακτέρ της χρονιάς)

Σύμφωνα με την επιτροπή, όλα τα παραπάνω τρακτέρ στις τρεις προηγούμενες κατηγορίες ανταγωνίζονται για αυτό το βραβείο, για το οποίο λαμβάνεται υπόψη η ψηφιοποίηση, ο αυτοματισμός, η ηλεκτρική κινητικότητα και τα εναλλακτικά καύσιμα που αυτά φέρουν ως λύση στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021 και την ιταλική έκθεση Eima για να ανακαλύψουμε τους νικητές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία