BACK TO
TOP
Τεχνολογία

C-Mix Ultra: Νέα δόντια με σύστημα προστασίας βάζει η Amazone στους καλλιεργητές της

Η κατασκευάστρια εξοπλίζει τώρα τον καλλιεργητή Cenius-2TX και τον συυνδυασμό δισκοσβάρνας-καλλιεργητή Ceus 2-TX με τα νέα δόντια C-Mix Ultra, τα οποία φέρουν παράλληλα ένα σύστημα προστασίας υποερφόρτωσης για αποφυγή πιθανών ζημιών.

Amazone_C-max

Βασίλης Σοφός

19
0

Με υδραυλικούς κυλίνδρους υπό σκληρές συνθήκες λαμβάνει δράση το νέο αυτόματο σύστημα προστασίας που ενσωματώνει η Amazone στα νέα δόντια C-Mix Ultra, προορισμένα για τον καλλιεργητή Cenius-2TX και τον συυνδυασμό δισκοσβάρνας-καλλιεργητή Ceus 2-TX.

Σύμφωνα με την Amazone, επειδή η προστασία είναι υδραυλική, η δύναμη ξεμπλοκαρίσματος μπορεί να προσαρμοστεί στις περιστάσεις, με τη ρύθμιση να είναι σταδιακή έως 800 κιλά. Το σύστημα, αποτελούμενο από υδραυλικούς κυλίνδρους που είναι τοποθετημένοι σε δόντια και τον κεντρικό συσσωρευτή, διασφαλίζει ότι τα δόντια εμφανίζουν απόσβεση συμπεριφοράς μετά από κάθε ενεργοποίηση.



Η μη κλιμακωτή προσαρμογή βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της ράβδου έλξης. Υπάρχει επίσης ένα μανόμετρο, το οποίο μπορεί ο χειριστής να ελέγχει από την καμπίνα. Όπως αναφέρθηκε, τα νέα δόντια είναι διαθέσιμα για τον καλλιεργητή Cenius 2TX και διατίθενται σε πλάτος εργασίας από 4 έως 8 μέτρα.

Τέλος, ο συνδυασμός δισκοσβάρνας-καλλιεργητή Ceus-2TX -τοποθετούνται και σε αυτόν τα δόντια C-Mix Ultra- διατίθεται με πλάτος εργασίας 4 έως 7 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία