BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Horsch αποκαλύπτει επίσημα το νέο της αυτόνομο και ερπυστριοφόρο Robo

Η κατασκευάστρια Horsch, αυτή τη φορά με πιο επίσημο τρόπο, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του αυτόνομου ερπυστριοφόρου μηχανήματος Robo, που αναμένεται στην αγορά το 2023.

HORSCH_Robot

Βασίλης Σοφός

22
0

Η Horsch αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του αυτόνομου Robo στις αρχές του έτους, με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τον Philipp Horsch, τον αδελφό του ιδρυτή Michael Horsch, να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τώρα η Horsch έρχεται με τις πρώτες φωτογραφίες της αυτόνομη σπαρτικής Robo.



Η κατασκευάστρια, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει πολλά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Είναι σαφές ότι το Robo πατάει σε ερπύστριες και η σπαρτική ομοιάζει στην Horsch Maestro με τις 24 μονάδες σποράς.



Λόγω των κανονισμών ασφαλείας, δεν επιτρέπεται ακόμη να ταξιδέψει το Robo μόνο του και να κάνει τη δουλειά και αυτό σημαίνει ότι, προς το παρόν, πρέπει να υπάρχει ακόμη ένα άτομο σε απόσταση 600 μέτρων από το Robo.



Το μηχάνημα φιλοξενεί ένα θερμικό κινητήρα και ένα πνευματικό σύστημα για τη διαχείριση της πέδησης. Όσον αφορά στη μετάδοση, η Horsch έχει υιοθετήσει ένα υδροστατικό κιβώτιο αλλά θα ήθελε να προσθέσει ένα συνεχώς μεταβλητό κιβώτιο όταν το μηχάνημα λάβει το πράσινο φως για μαζική παραγωγή. Το Robo είναι προϊόν της Horsch, η οποία συνεργάστηκε με την κατασκευάστρια συστημάτων παρακολούθησης και καθοδήγησης Trimble, ώστε να κινείται και να εργάζεται πλήρως αυτόνομα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία