Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την λεπτομέρεια στην μπάρα κοπής κρύβουν τα νέα χορτοκοπτικά Disco Move της Claas

Τα εμπρόσθια χορτοκοπτικά παρουσιάζονται με την πολυβραβευμένη μπάρα κοπής Max Cut με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κοπής.

2016-06-30-de-de-claas-disco-1100-trend-pic-1-data_2_2

465
0

Η Claas, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων διαχείρισης χόρτου, παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό χορτοκοπτικό μηχάνημα. Πρόκειται για το νέο Disco 3200FRC Move. Το Disco 3200FRC Move διαθέτει κυματοειδές σχήμα με ενιαίο πλαίσιο χωρίς κολλήσεις και ατσάλινους συνδέσμους που επιτρέπουν τη διέλευση μόνο καθαρού χόρτου στους κυλίνδρους σύνθλιψης και απομακρύνουν λάσπες και χώμα.

Γρήγορη και εύκολη προσαρμογή

Χάρη στο μοναδικό εύρος κάθετης κίνησης των 1.000 χλστ., το Disco Move μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε ανώμαλο έδαφος, ακόμη και σε μεγάλα τρακτέρ με μπροστινά υδραυλικά που έχουν μεγάλο ύψος από το έδαφος και σε υψηλές ταχύτητες κοπής, για μια εξαιρετικά άψογη συγκομιδή.Το Disco Move κινείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ανεξάρτητα από την κίνηση του τρακτέρ, και προσαρμόζει πλήρως το ύψος ανύψωσης του χλοοκοπτικού. Το χαμηλό κέντρο βάρους του κεντρικού άξονα του κοπτικού μπορεί να διαβάζει τις μικρές αποκλίσεις του εδάφους με απόλυτη ακρίβεια και η νέα γεωμετρία σύνδεσης Move αποσβένει τις μεγαλύτερες ανωμαλίες στην επιφάνεια του εδάφους εξασφαλίζοντας άψογη προσαρμογή σε κάθε συνθήκη.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η μοναδική τεχνολογία Active Float υδροπνευματικής ανάρτησης, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα και γρήγορα από το τρακτέρ. Τα νέα εμπρόσθια κοπτικά προσφέρονται σε πλάτη εργασίας 3,0 και 3,4 μ. με επιλογή για σύνθλιψη με δάκτυλα ή κυλίνδρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Disco Move κινείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ανεξάρτητα από την κίνηση του τρακτέρ, και προσαρμόζει πλήρως το ύψος ανύψωσης.

Τα μηχανήματα της Claas διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία