BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την ανανεωμένη σβάρνα Tinecare V με καινοτόμο σύστημα δοντιών παρουσιάζει η Pöttinger

Η σειρά Tinecare από την Pöttinger διαθέτει ένα νέο σύστημα για την τοποθέτηση των μεμονωμένων ελατηρίων στα δόντια, επιτρέποντας τη ρύθμιση της θέσης και της πίεσης από την καμπίνα.

POETTINGER_Mechanische_Kulturpflege_TINECARE_V_12200_DSC182

Βασίλης Σοφός

126
0

Το Tinecare V συμπληρώνει την πρόσφατη γκάμα εργαλείων μηχανικής ζιζανιοκτονίας της Pöttinger, μαζί με τους καλλιεργητές Flexcare και τις περιστροφικές τσάπες Rotacare, μηχανήματα με τα οποία το Tinecare V μοιράζεται το ίδιο πλαίσιο 180x180 χιλιοστών.



Τα δύο αναρτώμενα μοντέλα Tinecare V διακρίνονται από τον καινοτόμο τρόπο τοποθέτησης των δοντιών, τα οποία έχουν το δικό τους ελατήριο επιτρέποντας σταθερή πίεση, ανεξάρτητα από το ανάγλυφο του εδάφους. Τοποθετημένα σε 6 σειρές, αυτά τα δόντια στερεώνονται στο τέλος ενός τριγωνικού στηρίγματος με τρεις άξονες, επιτρέποντας ανεξάρτητη ρύθμιση της θέσης τους και της πίεσής τους (0,5 έως 5 κιλά) που ασκείται, ενώ όλα εκτελούνται υδραυλικά από την καμπίνα.



Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει 4 τροχούς μετρητή μπροστά και δύο πίσω. Σύμφωνα με την εταιρεία, η τοποθέτηση των δοντιών σε στοιχεία που συνδέονται με το σκελετό από στηρίγματα προάγουν την πλευρική ακαμψία και συνεπώς τη διατήρηση του χώρου μεταξύ των δοντιών.



Εκτός από το έξυονο σύστημα ελατηρίου συμπίεσης το μηχάνημα διαθέτει πλαίσιο υψηλής αντοχής με πολύ καλή κατανομή βάρους. Αυτός ο συνδυασμός διασφαλίζει έτσι σταθερά υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, με το σύστημα ταχείας αλλαγής να εξοικονομεί και χρόνο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία