BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα προσθήκη στη σειρά ψεκαστικών Rogator από την Fendt

To Fendt Rogator 900 είναι το νέο αυτοκινούμενο ψεκαστικό της γερμανικής φίρμας, το οποίο υιοθετεί το μπροστινό μέρος των τρακτέρ 900 Vario και την καμπίνα του 700 Vario.

news-3-high__3_

Βασίλης Σοφός

19
0

Πέρα από τις αναβαθμίσεις στα συνολικά 5 μοντέλα της σειράς, τα οποία φέρουν τώρα ένα πολυλειτουργικό τζόιστικ, νέο υποβραχιόνιο και το σύστημα οθονών Varioterminal 10.4, η Fendt αλλάζει στα 932, 934, 934H (high clearance), 937 και 937H τομν σχεδιασμό ξεκινώντας από το μηδέν.



Τα συγκεκριμένα μοντέλα αποτελούν προϊόν ανάπτυξης πολλών ετών για την Fendt, η οποία τοποθετεί σε αυτά κινητήρα AGCO 6,4 λίτρων και έξι κυλίνδρων, με την απόδοση να κυμαίνεται από 290 έως 369 ίππους. Να σημειωθεί ότι στις εκδόσεις H, το πλαίσιο ανυψώνεται υδραυλικά, πετυχαίνοντας μέγιστη απόσταση από το έδαφος 1.93 μέτρα.



Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν μεταβλητό ανεμιστήρα κινητήρα με λειτουργία αντίστροφης κίνησης, ανεξάρτητη πνευματική ανάρτηση τροχών και τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός μετεωρολογικού σταθμού στην οροφή.



Ενδιαφέρον στοιχείο το ότι είναι δυνατή η μετατροπή του σασί και από τον ρόλο ψεκαστικού το Rogator να επιτελεί τον ρόλο λιπασματοδιανομέα. Η αλλαγή λέγεται ότι διαρκεί όχι περισσότερο από δύο ώρες. Η δεξαμενή υγρού λιπάσματος έχει μέγιστη χωρητικότητα 3.400-4.900 λίτρα (κοκκώδες λίπασμα έως 7.000 λίτρα). Τα πλάτη εργασίας κυμαίνονται από 27 έως 40 μέτρα και η ακτίνα στροφής είναι μόλις πάνω από 4,50 μέτρα.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι το Fendt Rogator 900 θα είναι διαθέσιμο σε ορισμένες χώρες από τον Οκτώβριο του 2021 και θα παραδοθεί τον Μάιο του 2022, προσανατολισμένο και προσαρμοσμένο στους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία