Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με τρία νέα προϊόντα μηχανικής ζιζανιοκτονίας της εταιρείας CFS η Pöttinger

Από την 1η Αυγούστου η Pöttinger έβαλε στη γκάμα της τα προϊόντα μηχανικής επεξεργασίας εδάφους, με τις περιστροφικές τσάπες, τις σβάρνες και τα εργαλεία ζιζανιοκτονίας να αποτελούν προϊόν συνεργασίας με τον αυστριακό κατασκευαστή CFS-Cross Farm Solution, τα μηχανήματα του οποίου αγοράστηκαν από την Pöttinger.

19-9

Βασίλης Σοφός

645
0

Την τσάπα Rotocare, την σβάρνα Tinecare αλλά και το παρελκόμενο Flexcare είναι τώρα τα τρία νέα προϊόντα μηχανικής επεξεργασίας εδάφους και ζιζανιοκτονίας της Pöttinger, η οποία από την 1η Αυγούστου εντάσσει τα μηχανήματα στη γκάμα της. Τα εργαλεία αυτά αποτελούν προϊόν συνεργασίας με την αυστριακή CFS, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Rotocare

Η νέα περιστροφική τσάπα Rotocare χαρακτηρίζεται από φιλική προς το έδαφος μέθοδο εργασίας, ανεξάρτητη από τις σειρές, καθώς και από μέγιστη απόδοση με μειωμένη φθορά. Εκτός από τα πλεονεκτήματά τηε όσον αφορά τον μηχανικό έλεγχο ζιζανίων, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο και ικανό να φέρει εις πέρας μια σειρά εργασιών.Για παράδειγμα, την ενσωμάτωση λιπασμάτων, τον αερισμό της χορτονομής ή την ρηχή καλλιέργεια. Με πλάτος εργασίας από 6,6 έως 12,4 μέτρα και ταχύτητες εργασίας από 10 έως 30 χλμ./ώρα με χαμηλές απαιτήσεις ισχύος έλξης, τα απαιτούμενα βήματα εργασίας εκτελούνται άμεσα και αποδοτικά, λέει η Pöttinger.

Tinecare

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η νέα σβάρνα σταθερής πίεσης Tinecare συνδυάζει τα καλύτερα αποτελέσματα εργασίας με την υψηλότερη παραγωγικότητα. Εκτός από ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ελατηρίου συμπίεσης και τους μεγάλους τροχούς ελέγχου βάθους, το μηχάνημα διαθέτει ένα σταθερό πλαίσιο με βέλτιστη κατανομή βάρους.Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει ένα σταθερά καλό αποτέλεσμα εργασίας. Ένα σύστημα ταχείας αλλαγής για τα δόντια θα εξοικονομήσει χρόνο, με τα πλάτη εργασίας να κυμαίνονται από 6,2 έως 12,2 μέτρα, διαστάσεις που επιτρέπουν τη μέγιστη κάλυψη περιοχής.

Flexcare

Χάρη στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, η νέα τσάπα Flexcare θα προσφέρει πλήρη ευελιξία για χρήση σε διαφορετικά εδάφη, λένε οι δύο αυστριακές εταιρείες. Η απόσταση μεταξύ των σειρών, το πλάτος εργασίας των στοιχείων σκαπάνης και οι μικρορυθμίσεις της τσάπας μπορούν να ρυθμιστούν πλήρως χωρίς την ανάγκη εργαλείων.Η ακριβής καθοδήγηση σε βάθος και ένας τρόπος εργασίας φιλικός προς τον χρήστη -φροντίδα και για το έδαφος- είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Σε σχέση με το υδραυλικό συρόμενο πλαίσιο, τη διεύθυνση συσκευής μέσω κάμερας είναι προαιρετικά διαθέσιμη για ακόμη πιο ακριβή εργασία. Να πούμε, τέλος, ότι τα εργαλεία διατίθενται σε πλάτη εργασίας από 4,7 έως 9,2 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία