BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η John Deere λανσάρει το μεγαλύτερο συρόμενο ψεκαστικό που έφτιαξε ποτέ

Με κωδικό R975i, το νέο ψεκαστικό της αμερικανικής φίρμας εντάσσεται στην οικογένεια R900 με χωρητικότητα 7500 λίτρων, δηλαδή περισσότερα από τα 4400, 5200 και 6200 λίτρα των άλλων μοντέλων.

133593_r2_940

Βασίλης Σοφός

164
0

Το νέο ψεκαστικό R975i αποτελεί την υπέρβαση για την John Deere, η οποία λανσάρει για το 2022 το μεγαλύτερο μοντέλο που είχε ποτέ στην γκάμα της. Αυτό το μηχάνημα των 7500 λίτρων θα ενταχθεί στην υπόλοιπη σειρά R900i, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα των 4400, 5200 και 6200 λίτρων. Όπως και τα άλλα ψεκαστικά της γκάμας, το R975i επωφελείται από τις τεχνολογίες John Deere Precision Ag, επιτρέποντας στους πελάτες να αξιοποιήσουν όλες τις νές έξυπνες λύσεις που διαθέτει η εταιρεία.

Το R975i έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών που θέλουν μεγαλύτερες χωρητικότητες δεξαμενής αλλά και μεγαλύτερη μπούμα, καθώς και υψηλότερη ακρίβεια, μειωμένη χρήση χημικών και μεγαλύτερη άνεση κατά την πλήρωση και λειτουργία του μηχανήματος.



Ο νέος μεγαλύτερος όγκος σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον τομέα των ψεκασμών και έτσι να αυξήσουν την παραγωγικότητα καλύπτοντας μεγαλύτερες εκτάσεις με ένα γέμισμα της δεξαμενής, με το σύστημα διαλύματος διπλού κυκλώματος PowrSpray να βοηθάει επίσης στην επιτάχυνση των χρόνων πλήρωσης αλλά και να βελτιώνει την εφαρμογή ψεκασμού, η οποία εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια.



Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια στο σχετικό δελτίο Τύπου, για πρώτη φορά στα ψεκαστικό της John Deere, τα μοντέλα της σειράς M900 (i) και R900i θα προσφέρουν προαιρετικά απόσταση ακροφυσίων 25 εκατοστών. Πρόκειται για μια λύση «On Center» που σημαίνει ότι τοποθετείται ένα επιπλέον ακροφύσιο μεταξύ κάθε σώματος ακροφυσίου 50 εκατοστών στο βραχίονα ψεκασμού. Η John Deere πρόσθεσε επίσης ένα σώμα ακροφυσίου και ένα επιπλέον ακροφύσιο σε κάθε άκρο του βραχίονα για να προσφέρει πλήρη κάλυψη και να εξαλείψει την υποδοσολογία στα άκρα του βραχίονα.



Να σημειωθεί ότι όλες οι σειρές ψεκαστικων που θα ακολουθήσουν θα επωφεληθούν επίσης από τις επιλογές που εισήχθησαν στη σειρά R700i για το 2021. Αυτές περιλαμβάνουν τον ατομικό έλεγχο ακροφυσίων, ο οποίος περιορίζει την υπερβολική ή τη χαμηλότερη δόση για να συμβάλει στη διατήρηση των αποδόσεων ενώ εξοικονομείται κόστος εισροών.

Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα, το Nozzle Control προσφέρει εξοικονόμηση σε προϊόντα έως 6 €/10 στρέμματα πάνω με το Section Control. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το νέο κλειστό σύστημα μεταφοράς, με σύζευξη εγκεκριμένη κατά το ISO. Αυτό αποτρέπει την επαφή και τυχόν διαρροές προϊόντων φυτοπροστασίας για να διασφαλιστεί ότι η πλήρωση του ψεκαστικύ είναι ασφαλής για το περιβάλλον αλλά και για τον χειριστή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία