BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την σπαρτική των 18 μέτρων Avatar λανσάρει η Horsch

Η νέα Avatar 18 M έρχεται στην αγορά με μια αρχιτεκτονική μεσαίου πλαισίου, πλάτος εργασίας 18 μέτρων και ένα τριπλό σύστημα δεξαμενής ενώ, προαιρετικά, διατίθεται και μια συσκευή ζύγισης.

csm_Avatar_18_M_Product_Image_28d33de9c3-664a0d6225d69b1d

Βασίλης Σοφός

28
0

Με στόχο την χρήση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, επηρεάζοντας στο ελάχιστο το εδάφους και προστατεύοντας από τη διάβρωση,γεννήθηκε η νέα σπαρτική των 18 μέτρων Avatar 18 M από την Horsch. Η εταιρεία επεκτείνει τώρα το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της ώστε να περιλαμβάνει τη σειρά Avatar M, τα μηχανήματα της οποίας βασίζονται σε μια νέα ιδέα μεσαίου πλαισίου προκειμένου να δημιουργηθούν νέες επιλογές για διατάξεις και συστήματα δεξαμενών, με το πρώτο μηχάνημα να είναι εκείνο των 18 μέτρων.



Το νέο Avatar 18 M διαθέτει σύστημα τριπλής δεξαμενής με τρεις ξεχωριστούς θαλάμους και σημαντικά μεγαλύτερο όγκο δεξαμενής από τα μηχανήματα που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα στην αγορά. Η διαίρεση των τριών δεξαμενών σε 2.000 λίτρα, 5.300 λίτρα και 5.300 λίτρα καθιστά δυνατή τη δόση με ακρίβεια έως τριών στοιχείων ξεχωριστά -το ένα από το άλλο- και ταυτόχρονα την εναπόθεσή τους χρησιμοποιώντας τα μαχαίρια σποράς SingleDisc, λέει η κατασκευάστρια.

Παράλληλα, η προαιρετική συσκευή ζύγισης επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει από το τρακτέρ πόσο βάρος έχει τη δεξαμενή και έτσι προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια πέρα από τον τυπικό υπολογισμό της υπόλοιπης ποσότητας. Τα ελαστικά πλαισίου μεγάλου όγκου ελαχιστοποιούν την πίεση του εδάφους, γεγονός που «καθιστά δυνατή την εργασία ιδιαίτερα ήπια στο έδαφος ακόμη και όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη ή όταν το έδαφος είναι υγρό», εξηγεί η Horsch. Τα ζεύγη ενός δίσκου μπορούν να προσαρμοστούν ξεχωριστά σε διαφορετικές συνθήκες και εγγυώνται την ακριβή τοποθέτηση των σπόρων.



Ο πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός, όπως το σύστημα προβολέων WorkLight Pro LED, επιτρέπει επίσης τη νυχτερινή οδήγηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για μεγάλες εκμεταλλεύσεις, καθώς προσφέρει στον χειριστή καλή θέα των συνδέσεων αλλά και του μηχανήματος ακόμη και στο σκοτάδι. Επιπλέον, διατίθενται προαιρετικό σύστημα καθαρισμού των υπολειμμάτων από την σπορά. Το Avatar 18 M διαθέτει, τέλος, σύστημα απενεργοποίηση του μισού πλάτους εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία