Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγαλύτεροι εγχυτήρες σε δοκιμή για το ολλανδικό αυτοκινούμενο Vredo

Η ολλανδική εταιρεία δοκιμάζει πρωτότυπα μπεκ ψεκασμού 15 και 18 μέτρων, με τα δύο μοντέλα XL να είναι διαθέσιμα τη σεζόν του 2022.

10__vredo_profi_xl_2

Βασίλης Σοφός

123
0

Ολοκληρώνοντας τη σειρά Profi, η οποία αναπτύχθηκε για να παρέχει την ευελιξία στην εργασία σε γραμμές, χαμηλότερα ποσοστά εφαρμογών και αύξηση της ακρίβειας, τα μοντέλα XL ενώνονται με τις πρόσφατα λανσαρισμένες εκδόσεις Eco (5,25 έως 7,5 μέτρα) και Profi (7,5 μέτρα έως 12 μέτρα). Το πλαίσιο και οι κύλινδροι αναδίπλωσης/ξεδίπλωσης στα δύο XL είναι ουσιαστικά το ίδιο.Η κύρια διαφορά είναι η νέα τεχνική διπλώματος και ξεδίπλωσης των εγχυτήρων πέντε τμημάτων στην έκδοση των 15,0 μέτρων και επτά τμημάτων στην έκδοση 18 μέτρων. Στο πεδίο, ο ταλαντευόμενος σχεδιασμός των πέντε ή επτά τμημάτων τους επιτρέπει να ακολουθούν περιγράμματα του εδάφους με ακρίβεια ενώ η πίεση προς τα κάτω μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας τους υδραυλικούς κυλίνδρους για σταθερό βάθος κοπής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μοντέλα XL είναι εξοπλισμένα με τα γνωστά στοιχεία duo με τους γωνστούς διπλούς ή τους νέους δίσκους V (και τα δύο σε απόσταση 18,75 εκατοστών μεταξύ των σειρών). Ο δίσκος V είναι επίσης κατάλληλος για εργασία έγχυσης υγρής κοπριάς σε δημητριακά το καλοκαίρι. Όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς Profi έτσι και το XL μπορεί να εφοδιαστεί με υδραυλικό ή πνευματικό στοπ ρίψης. Στην υδραυλική έκοδση, το μπεκ κλείνει με δοκούς βαλβίδων τοποθετημένες στο κεντρικό, πλαϊνό και τελικό πλαίσιο, με την έκδοση αυτή να είναι διαθέσιμη και με υδραυλικό σύστημα ελέγχου τμήματος.Στις πνευματικές εκδόσεις, από την άλλη, το μοντέλο των 15 μέτρων είναι εξοπλισμένο με 20 τμήματα των 75 εκ, (η έκδοση των 18 μέτρων έχει 24 τμήματα). Αυτές οι πνευματικές εκδόσεις μπορούν να εξοπλιστούν με σύστημα ελέγχου τμήματος από GPS-ISObus. Αμφότερα τα μπεκ είναι εξοπλισμένα με δύο διανομείς 48 οπών Vogelsang ExaCut ECQ.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Vredo
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία