Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με 9 μοντέλα για κάθε ανάγκη στο πεδίο τα νέα χορτοξηραντικά Vendro της Krone

Η νέα σειρά Vendro αντικαθιστά τα μοντέλα KW της Krone και περιλαμβάνει μοντέλα με τέσσερις, έξι, οκτώ και εννέα ρότορες, ενώ τα πλάτη εργασίας τους ξεκινούν από τα 4,70 μέτρα και φτάνουν τα 11,20 μέτρα.

KRONE_VENDRO_Grenzstreuposition

Βασίλης Σοφός

148
0

Για το 2021, η Krone εστίασε σημαντικά στον εξοπλισμό χορτονομής, παρουσιάζοντας τα χορτοξηραντικά Vendro, τα οποία έρχονται διαθέσιμα σε πλήθος εκδόσεων για να καλύψουν ακριβώς την ανάγκη του παραγωγού. Έτσι υπάρχουν εννέα μοντέλα: δύο μοντέλα με τέσσερις πτερωτές (Vendro 470 και Vendro 560), τρία με έξι πτερωτές (Vendro 620, Vendro 680 και Vendro 790), δύο με οκτώ πτερωτές (Vendro 820 και Vendro 900) και δύο άλλα μοντέλα με δέκα πτερωτές (Vendro 1020 και Vendro 1120).Τα πλάτη εργασίας κυμαίνονται από 4,70 έως 11,20 μέτρα και ολόκληρη η γκάμα Vendro η οποία έρχεται με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, χαρακτηρίζεται από το ειδικό εξάρτημα σύνδεσης της Krone, κοντά στο τρακτέρ, έτσι ώστε, μετά τη στερέωση, το μηχάνημα να βρίσκεται πιο κοντά το σώμα του τρακτέρ με προφανή πλεονεκτήματα όσον αφορά τη σταθερότητα και την ισορροπία. Το σύστημα περιστροφής OptiTurn που υιοθετήθηκε από τον Γερμανό κατασκευαστή -αφού το εισήγαγε στην εξειδικευμένη παραλλαγή Vendro Highland- στα νέα μοντέλα είναι επίσης μια καινοτομία. Αυτή είναι μια αποτελεσματική λύση που προβλέπει τη θέση του λεπτότερου τροχού κάθε πτερωτής κοντά στην περιοχή λειτουργίας των δοντιών (20 εκατοστά πιο κοντά από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς KW), εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική προσαρμογή του εργαλείου στο έδαφος.Στον βασικό εξοπλισμό των μοντέλων διατίθεται επίσης η συσκευή απλώματος κεφαλής, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί γρήγορα και άνετα, χειροκίνητα ή υδραυλικά κατά επιλογή, από τη θέση του οδηγού. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία -στάνταρ στα μοντέλα με δέκα στροφείς και κατόπιν παραγγελίας στα άλλα μοντέλα- της πρακτικής προκαθορισμένης θέσης του κεφαλαριού, η οποία επιτρέπει, μέσω μιας απλής εντολής που δίνεται από την καμπίνα, την ταχεία προκαθορισμένη ανύψωση του μηχανήματος, αποφεύγοντας το διπλό πέρασμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση μιας ομοιόμορφης και βέλτιστης ξήρανσης των ζωοτροφών ενώ επιτρέπεται και η εξοικονόμηση χρόνου, για παράδειγμα σε ελιγμούς.Οι σύνδεσμοι μετάδοσης οκτώ δακτύλων Octo-Link, χωρίς ανάγκη συντήρησης, επιλέχθηκαν από την Krone αντί για τις συνήθεις εργασίες που απαιτούν καθημερινή λίπανση και ταυτόχρονα μπορούν να εγγυηθούν συνεχή μετάδοση των δυνάμεων. Επιπλέον, τοποθετημένα κάτω από τα πλαίσια, τα κιβώτια μετάδοσης δεν εκτελούν φέρουσα λειτουργία και ως εκ τούτου πιέζονται ελάχιστα.

Μοντέρνος σχεδιασμός με προοπτική την εργονομία

Κατά τη δημιουργία του σχεδιασμού της σειράς Vendro, η Krone έχει φροντίσει επίσης για τη βέλτιστη ενσωμάτωση των συσκευών ασφαλείας και την πρακτική προσβασιμότητα για εργασίες συντήρησης Επιπλέον, τα νέα στηρίγματα για τα προστατευτικά της πτερωτής χαρακτηρίζονται από μέγιστη ανθεκτικότητα και ταυτόχρονα δεν εμποδίζουν την προβολή.Ένα άλλο σημαντικό προνόμιο αντιπροσωπεύεται από το νέο πακέτο φωτισμού LED, ικανό να εγγυηθεί τη μέγιστη ασφάλεια στην κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στα μοντέλα Vendro 900, Vendro 1020 και Vendro 1120, υπάρχουν υδραυλικά αμορτισέρ (προαιρετικά στα υπόλοιπα μοντέλα) που εγγυώνται βέλτιστη συμπεριφορά, ακόμη και κατά τις στροφές, και ως εκ τούτου μια άνετη και χωρίς κραδασμούς μεταφορά. Η λύση αποθήκευσης που προβλέπεται για τα νέα Vendro από την Krone είναι επίσης έξυπνη, με τα μηχανήματα να μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα στο έδαφος χρησιμοποιώντας τα ειδικά στηρίγματα με απόλυτη ασφάλεια.

Πηγή: www.meccagri.it

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία