BACK TO
TOP
Τεχνολογία

EasyWrap 165 T: Η νέα τυλιχτική της Krone για δεμάτια 100 έως 165 εκατοστά

Σύμφωνα με τον Γερμανός κατασκευαστή, η τυλιχτική EasyWrap 165 T. μπορεί να χειριστεί δέματα με διάμετρο 100 έως 165 εκ. και απαιτεί υδραυλική απόδοση 40 λ./λ. στα 200 bar.

Einsatzbild-KRONE-EasyWrap-165-T_177677-560x373

Βασίλης Σοφός

132
0

Μικρή και ευέλικτη τυλιχτική, κατάλληλη για δεμάτια βάρους έως 1.650 κιλών χαρακτηρίζεται η EasyWrap 165 T της Krone, με την γερμανική κατασκευάστρια να λέει ότι το δεμάτι τυλίγεται με μεμβράνη με 40 στροφές το λεπτό.



Το μηχάνημα συνδέεται με τη βοήθεια μιας περιστρεφόμενης κεφαλής, ενώ, λόγω της στενής ράβδου έλξης και της συμπαγούς κατασκευής, ο οδηγός θα έχει πολύ καλή ορατότητα προς τη μονάδα περιτύλιξης. Η ράβδος έλξης είναι σε θέση να περιστρέφεται υδραυλικά αλλά προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με αποθηκευτικό χώρο στον οποίο μπορούν να μεταφερθούν 10 επιπλέον ρολά φιλμ.

Εκφόρτωση δεματιών κατά την οδήγηση

Η Krone μάς λέει ότι ο βραχίονας που τοποθετεί το δεμάτι στο πάτωμα περιτύλιξης μπορεί να προσαρμοστεί στα μεγέθη του δεματιού χωρίς την ανάγκη εργαλείων, με το το EasyWrap να μπορεί μάλιστα να σηκώσει ένα δεμάτι χωρίς να εκφορτώσει το τυλιγμένο.



Το δεμάτι στο πάτωμα περιτύλιξης συγκρατείται από τέσσερις κυλίνδρους-οδηγούς στα πλάγια και τυλίγεται με μεμβράνη πλάτους 750 χιλιοστών με προένταση 55 ή 70%. Ο αριθμός των στρωμάτων φιλμ ορίζεται από το τερματικό στον στην καμπίνα. Μέσα από την καμπίνα ο οδηγός μπορεί επίσης να παρακολουθεί το δεμάτι που εκφορτώνεται κατά την οδήγηση.



Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας, το πάτωμα περιτύλιξης γέρνει προς τα πίσω για να ξεφορτώσει το δεμάτι, ενώ ένα χαλί πτώσης προστατεύει την ταινία του δεματιού από ζημιές.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία