BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση για την σπαρτική Pronto της Horsch

Μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά απόδοσης έρχονται να ενσωματωθούν στην ολοένα και πιο δημοφιλή γκάμα Pronto της Horsch, με εστίαση στο μοντέλο των 3 και 6 μέτρων.

pronto_6_dc_product_image

Βασίλης Σοφός

59
0

Μικρές ανανεώσεις και μεγαλύτερη χοάνη με συνολικά πετυχημένη συνταγή απόδοσης είχε στόχο η Horsch όταν αποφάσισε να λανσάρει τη νέα της σπαρτική Pronto, η οποία κερδίζει ακόμη περισσότερο την ευρωπαϊκή αγορά.

Τα μοντέλα των 3 και 6 μέτρων εξοπλίζονται με νέας γενιάς ISObus και τερματικά οθόνης αφής που απλοποιούν το χειρισμό, τη ρύθμιση και την παρακολούθηση του μηχανήματος. Η χωρητικότητα χοάνης έχει αυξηθεί από 3.500 λίτρα σε 4.000 λίτρα, με την αναβαθμιση να αφορά και στη χοάνη σπόρων και λιπάσματος PPF, η οποία χωράει τώρα 5.000 λίτρα με χωρισμό 2.000-3.000 λίτρα.



Και στις δύο εκδόσεις χοάνης, ο ανεμιστήρας έχει μεταφερθεί σε υψηλότερη θέση για να αποτρέψει τη σκόνη και τη βρωμιά από την είσοδο στο σύστημα μέτρησης και διανομής. Η πρόσβαση είναι πιο ευύκολη, έχοντας βελτιωθεί με μεγαλύτερο άνοιγμα. Το ίδιο και η διαδικασία βαθμονόμησης.

Για εκείνες τις μέρες όπου οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και έρχεται το σκοτάδι, υπάρχει η επιλογή ενός νέου κομψού φωτισμού εργασίας WorkLight Pro LED στο πίσω μέρος για καλύτερο φωτισμό με επιπλέον φώτα που κατευθύνονται στα πλάγια της σπαρτικής. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το RowControl για μεμονωμένη απενεργοποίηση γραμμών, με σκοπό την εξάλειψη των επικαλύψεων.



Το MiniDrill με τη χοάνη 400 λίτρων μπορεί τώρα να κατευθύνει το σπόρο ή το μικρό λίπασμα στα ζεύγη ή να εκτοξεύσει το προϊόν στην επιφάνεια μπροστά από τα μαχαίρια, λέει η Horsch. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Pronto 6 DC θα είναι σύντομα διαθέσιμη με ελαστικά διαμέτρου 45 cm (18") για έγκριση μεταφοράς στο δρόμο με ταχύτητες 40 χλμ./ώρα. Οι εκδόσεις 3 και 4 μέτρων θα έρθουν με τα υπάρχοντα ελαστικά 40 εκατοστών (16 ιντσών).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία