BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Krone λανσάρει τρία νέα μοντέλα στη σειρά χορτοσυλλεκτικών Swadro

Τα νέα μηχανήματα -Swadro S 380, Swadro S 420 και Swadro S 460- έχουν άνετη αναδίπλωση και ρύθμιση. ύψος ρότορα με ακρίβειας χιλιοστού και πτυσσόμενους βραχίονες με σύνδεσμο χωρίς ανάγκη συντήρησης, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Bildschirmfoto-2021-09-13-um-15_33_31-Kopie

Βασίλης Σοφός

41
0

Η Krone επεκτείνει τη γκάμα της με τρεις νέες χορτοσυλλεκτικές μηχανές μονού ρότορα Swadro S 380, Swadro S 420 και Swadro S 460. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πίσω προσαρμογή τριών σημείων με την Krone να βασίζεται σε μία συμπαγή και κοντή κεφαλή με συσκευή ρυμούλκησης και βραχίονα αντιστάθμισης.



Η φαρδία κεφαλή για τη σύνδεση Cat II επιτρέπει τη μετακίνηση του κάτω συνδέσμου σε δύο θέσεις. Η σύντομη θέση τοποθέτησης μειώνει το φορτίο στον μπροστινό άξονα έως και 10% σε σύγκριση με άλλες ιδέες στερέωσης, λέει η Krone. Το πλεονέκτημα είναι η μειωμένη ισχύς ανύψωσης που επιτρέπει την δημιουργία θημωνιών ακόμη και με πολύ μικρά και ελαφριά τρακτέρ. Εναλλακτικά, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη μακρά θέση τοποθέτησης, η οποία προσφέρει γενναιόδωρο χώρο μεταξύ του τρακτέρ και του μηχανήματος για εύκολη σύζευξη και αποσύνδεση τρακτέρ που διαθέτουν μεγάλους πίσω τροχούς ή πολύ κοντούς χαμηλότερους συνδέσμους. Να πούμε ότι τα νέα Swadro είναι επίσης εξοπλισμένα με τέσσερα άνω σημεία σύνδεσης. Αυτά επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη στερέωση σε μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες τρακτέρ.

Χαμηλού κόστους συντήρηση

Τα νέα Swadro S 380, S 420 και S 460 είναι εξοπλισμένα μετάδοση μηδενικής συντήρησης. Ο ελεύθερος τροχός, παράλληλα, επιτρέπει στην χορτοσυλλεκτική να κινείται ομαλά σε τρακτέρ με ηλεκτρονικά/υδραυλικά φρένα PTO. Η προστασία υπερφόρτωσης προστατεύει τη μετάδοση σε περίπτωση βλάβης του ρότορα, ενώ η άμεση ροή δύναμης απευθείας στο γυροσκοπικό κιβώτιο αντιπροσωπεύει υψηλό βαθμό απόδοσης και ελάχιστη απαίτηση ισχύος με κίνηση PTO με 540 σ.α.λ. Η δημιουργία θημωνιάς με μικρές στροφές ανάλογα με την καλλιέργεια, με 350 έως 450 στροφές ανά λεπτό στον άξονα PTO, επιτρέπει την εξοικονόμηση καυσίμου, έχοντας όμως διαμορφωθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη θημωνιά.

Ρύθμιση ύψους με ακρίβεια χιλιοστού

Η νέα, μηχανική ρύθμιση ύψους του μηχανήματος με το στρόφαλο χειρός στην αριστερή πλευρά επιτρέπει την ακριβή και άνετη ρύθμιση του ύψους εργασίας σε δευτερόλεπτα. Εδώ ο οδηγός ελέγχει το ύψος μέσω ενός κουτιού ελέγχου με οθόνη στην καμπίνα του τρακτέρ. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η συνεχώς μεταβαλλόμενη αναδίπλωση της κουρτίνας, η οποία μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή υδραυλικά απευθείας από το κάθισμα του τρακτέρ, είναι εξαιρετικά βολική. Εκείνοι που θέλουν κάτι πιο βολικό μπορούν να επιλέξουν την επιλογή του υδραυλικά πτυσσόμενου συστήματος κουρτίνας.



Ένας υδραυλικός κύλινδρος με αντικραδασμική προστασία στην τελική θέση υποστηρίζει την απαλή αναδίπλωση μέσα/έξω και κινείται. Επιπλέον, ο οδηγός του τρακτέρ μπορεί να προσαρμόσει το ύψος της κουρτίνας όπως απαιτείται. Όσο για τη μεταφορά, η Krone εξοπλίζει επίσης τα μηχανήματα με πτυσσόμενους βραχίονες. Χάρη στην αρθρωτή σύνδεση, αυτοί οι βραχίονες έχουν την ίδια αντοχή και αξιοπιστία με τον άκαμπτο, μονοκόμματο βραχίονα.

Πηγή: www.agrartechnikonline.de

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία