Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Bελτιώσεις για εύκολη λειτουργία και υψηλή ποιότητα κάνει η Masssey Ferguson στα χορτοδετικά της MF RB και Protec

Οι αναβαθμίσεις τόσο στις στρογγυλές χορτοδετικές πρέσες MF RB όσο και στις πρέσες/μηχανές συσκευασίας MF Protec για το ΜΥ 2022 βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των ζωοτροφών, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται σύμφωνα με τις σοδειές και τις συνθήκες.

MFRBVPROTEC-Hero_2

53
0

Σημαντικές αλλαγές που αυξάνουν άμεσα την απόδοση της συγκομιδής και βοηθούν στη δημιουργία υψηλής ποιότητας ζωοτροφών και στην καλύτερη διατήρηση των σοδειών ώστε τα ζώα να τρέφονται με πιο θρεπτικές τροφές φέρνει η Massey Ferguson στις χορτοδετικές πρέσες MF RB και τις πρέσες/μηχανές συσκευασίας MF Protec για το 2022.

Συνοπτικά, οι αναβαθμίσεις χορτοδετικών πρεσών και πρεσών/μηχανών συσκευασίας της MF για το 2022:

-Νέα επιλογή συστήματος περιτύλιξης μεμβράνης για το συνδυασμό πρέσα/μηχανή συσκευασίας MF RB F Protec, αλλά και νέα χορτοδετική πρέσα με επιλογές δοχείου πλυσίματος χεριών, φωτισμού LED και υδραυλικού γρύλου

-Πακέτα εξοπλισμού «Silage» και «Comfort»

-Προαιρετικό κιβώτιο υψηλότερης αντοχής για τα μηχανήματα MF RB F Xtra και MF RB F Protec

-Πρόσθετη βάση λεπίδας για τις χορτοδετικές πρέσες MF RB F και MF RB V Solo

-Περαιτέρω βελτιώσεις για εύκολη λειτουργία και υψηλή ποιότητα

Συνδυασμός Πρέσα/μηχανή συσκευασίας MF RB F Protec

Η Massey Ferguson προσφέρει τώρα προαιρετικά τη δυνατότητα περιτύλιξης μεμβράνης με το συνδυασμό πρέσα/μηχανή συσκευασίας MF RB F Protec. Μπορεί επίσης η περιτύλιξη να γίνει με δίχτυ, επιτρέποντας στους χειριστές τη δυνατότητα να επιλέξουν το πιο κατάλληλο υλικό για τη σοδειά τους, τις συνθήκες και λοιπές απαιτήσεις. Η συσκευασία με μεμβράνη αντί για δίχτυ παράγει πιο σφικτά δεμάτια με λιγότερη περιεκτικότητα σε οξυγόνο, λέει η Massey Ferguson. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ποιότητα βοσκής και μειωμένες απώλειες κατά την αποθήκευση. Επίσης μειώνεται η πιθανότητα τρυπήματος και διατηρείται καλύτερα το σχήμα του δεματιού, κάτι που βελτιώνει και τη σταθερότητα της στοίβας.

Οι χειριστές μπορούν να επιλέξουν τη χρήση είτε μεμβράνης ή διχτυού συσκευασίας δεματιών με απλή εναλλαγή μεταξύ τους σε λιγότερο από δύο λεπτά, μέσω του Rapid Reload System. Αυτό συγκρατεί έως τρία ρολά από δίχτυ, μεμβράνη ή ένα συνδυασμό και των δύο.

Τόσο το δίχτυ αντικατάστασης όσο και τα ρολά μεμβράνης φορτώνονται εύκολα από το έδαφος, χρησιμοποιώντας το σύστημα Comfort Load, το οποίο επιτρέπει στους χειριστές να τοποθετούν το ρολό κάθετα σε ένα μακρύ βραχίονα φόρτωσης που διευκολύνει την ανύψωση σε οριζόντια θέση πριν την τοποθέτηση στο τύμπανο έδρασης. Η ίδια μεμβράνη χρησιμοποιείται για το δέσιμο και την περιτύλιξη των δεμάτων και μπορούν να ανακυκλώνονται μαζί – αντίθετα με το δίχτυ που χρειάζεται διαχωρισμό.Ένα νέο, προαιρετικό ενσωματωμένο δοχείο νερού, και στα δύο μοντέλα MF RB F Protec και MF RB V Protec, αφήνει τους χειριστές να πλένουν τα χέρια τους αφού τοποθετήσουν το δίκτυ ή τα ρολά της μεμβράνης, ή μετά από εργασίες συντήρησης. Περιλαμβάνει ακόμα και δοχείο υγρού σαπουνιού στο καπάκι.

Άλλες αλλαγές στις χορτοδετικές πρέσες MF RB F και MF RB V Protec περιλαμβάνουν ένα ενα νέο πιρούνι δεματίου που προσφέρει πολύ καλή επαφή με το έδαφος και ένα βελτιωμένο σύστημα συγκράτησης. Η θέση μεταφοράς μπορεί να επιλεχθεί από την καμπίνα ενώ ο προαιρετικός φωτισμός LED περιλαμβάνει ένα φως για τη μονάδα συσκευασίας και δύο ακόμα τοποθετημένα κάτω από το πλαϊνό πάνελ για μεγαλύτερη ορατότητα. Κατ'επιλογήν, η εταιρεία προσθέτει και υδραυλικό γρύλο για εύκολο κοτσάρισμα.

Προσαρμογή χαρακτηριστικών πρέσας για όλες τις σοδειές και τις συνθήκες

Τα νέα πακέτα εξοπλισμού «Silage» and «Comfort» της Massey Ferguson διατίθενται για τα MF RB F και V Series Xtra (πρέσες σταθερού και μεταβλητού θαλάμου), και για τη σειρά MF RB F και V Protec (πρέσα/μηχάνημα συσκευασίας). Αυτά προσφέρουν τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά για ειδικές εργασίες και βοηθούν τους χειριστές να προσαρμόζουν με ακρίβεια τις χορτοδετικές πρέσες τους ανάλογα με τις σοδειές και τις δραστηριότητές τους. Για όσους αναζητούν βέλτιστα χαρακτηριστικά και ευελιξία, μπορούν να παραγγείλουν τα μηχανήματα και με τα δύο πακέτα.

Κιβώτιο μεγαλύτερης αντοχής

Ένα αναβαθμισμένο κιβώτιο 1000 σαλ. διατίθεται τώρα προαιρετικά για τα μηχανήματα MF RB F Xtra και MF RB F Protec, ικανό να μεταφέρει 20% περισσότερη ισχύ, να βελτιώνει την ποιότητα κοπής στις πιο βαριές σοδειές και να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.Οι χορτοδετικές πρέσες MF RB F και MF RB V μπορούν τώρα να εφοδιάζονται με μία ενσωματωμένη θήκη εφεδρικών λεπίδων, που επιτρέπει στους χειριστές να μεταφέρουν 13, 17 ή 25 πρόσθετες λεπίδες. Αυτό διευκολύνει την προσθήκη ή αφαίρεση λεπίδων στο χωράφι, επιτρέποντας τη γρήγορη αλλαγή του μήκους κοπής, ανάλογα με τη σοδειά και τις συνθήκες.

Περαιτέρω αναβαθμίσεις χορτοδετικών πρεσών

Η Massey Ferguson παρουσίασε επίσης ένα νέο περιστρεφόμενο άνοιγμα ρυμούλκησης διαμέτρου 40 χιλιοστών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, όλες οι χορτοδετικές πρέσες MF RB V –μεταβλητού θαλάμου– εφοδιάζονται τώρα με ένα νέο σύστημα πρόσδεσης διχτυών. Αυτό περιλαμβάνει έναν υδραυλικό ιμάντα κίνησης, που βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση και αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία