BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με φορτωτές της γαλλικής ηγετικής εταιρείας MX εξοπλισμένα τα επόμενα τρακτέρ της Kubota

Η Kubota επεκτείνει τη συνεργασία με τον κατασκευαστή εμπρόσθιων φορτωτών MX και στο άμεσο μέλλον η σχέση αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω, ενδεχομένως και σε άλλες σειρές τρακτέρ.

Kubota-M6121-front-loader-2-768x576

Βασίλης Σοφός

269
0

Μετά την επιτυχημένη γαλλο-ιαπωνική συνεργασία η Kubota ανακοινώνει τώρα μια στρατηγική συνεργασία βάσει της οποίας η γαλλική εταιρεία MX θα προμηθεύει εμπρόσθιους φορτωτές για τα τρακτέρ των σειρών M 4003 και M 5002.



Η Kubota εγκαθιστά μπροστινούς φορτωτές MX εδώ και οκτώ χρόνια.Τα τρία τελευταία χρόνια, ορισμένα μοντέλα μπροστινού φορτωτή MX έχουν επίσης κατασκευαστεί προσαρμοσμένα ακριβώς επάνω στα τρακτέρ Kubota. Αυτή η συνεργασία παρέχει τώρα τη βάση για επέκταση σε ολόκληρη τη σειρά Μ, με τα M4003 και M5002 να είναι ήδη εξοπλισμένα και με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου e-Pilot S της MX.

Παγκόσμιο ηγέτης

Ιδρυμένη από το 1951, σύμφωνα με την Kubota, η MX είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμπρόσθιων φορτωτών στη Γαλλία και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία αυτής της κατηγορίας στην Ευρώπη. Η MX βασίζεται σε ένα ισχυρό δίκτυο εμπόρων και εισαγωγών καθώς και στα δύο γραφεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία για να πουλήσει τα προϊόντα της σε 64 χώρες παγκοσμίως.



Ο συνδυασμός δύο ισχυρών δικτύων αντιπροσώπων δίνει τόσο στην MX όσο και στην Kubota μεγάλα πλεονεκτήματα. Η συνεργασία δημιουργεί επίσης συνέργεια μεταξύ των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης και για τις δύο εταιρειών. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση αποτελούμενη από τρακτέρ, εμπρόσθιους φορτωτές και εργαλεία, αμφότερες οι εταιρείες αναμένουν κατά συνέπεια και σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Ολοκληρωμένη λύση «all-in-one» για κτηνοτροφικές μονάδες

Ο Mel McGlinchey, υπεύθυνος μάρκετινγκ για το τμήμα των τρακτέρ στην Kubota Ευρώπης, είναι ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία: «Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία με την MX, η Kubota μπορεί τώρα να προσφέρει σε γαλακτοκομικές και μεταποιητικές εταιρείες στην Ευρώπη μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες τους. Η Kubota είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την MX, η οποία θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ευρώπη», δήλωσε ο ίδιος.

Δύο νέες λύσεις εμπρόσθιου φορτωτή

Δεδομένου ότι - όπως έχει αποδειχθεί σε προηγούμενες συνεργασίες - οι μπροστινοί φορτωτές MX μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις απαιτήσεις της Kubota, η τελευταία και η MX σχεδιάζουν να λανσάρουν δύο νέες λύσεις εμπρόσθιου φορτωτή για τα μοντέλα M4003 και M5002 φέτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία