BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τεχνολογίες 5G στον αγροτικό κλάδο ετοιμάζει ο όμιλος CNH σε συνεργασία με το Open Innovation Lab

Η CNH έχει ενταχθεί στο 5G Open Innovation Lab ( «5GOILab«), έναν παγκόσμιο οργανισμό καινοτομίας για τις επιχειρήσεις, τα πανεπιστήμια και τα κυβερνητικά όργανα που εργάζονται για την ανάπτυξη τεχνολογιών 5G, ως κοινωνικός εταίρος. Πρώτο μέλημα η προσφορά τεχνολογιών συνδεσιμότητας 5G στον αγροτικό κλάδο.

t7-swb-stage-v-03__1__3

Βασίλης Σοφός

27
0

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο 5G Open Innovation Lab ως ο πρώτος συνεργάτης τους στη βιομηχανία για την γεωργία ακριβείας. Αυτή η πλατφόρμα μάς δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με καινοτόμες νεοσύστατες εταιρείες και λαμπρά μυαλά που εργάζονται σε μετασχηματιστικές τεχνολογίες 5G στον αγροτικό χώρο », δήλωσε ο Scott Wine, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου CNH Industrial, οποίος ανακοινώνει επίσημα πως εργάζεται -ως μέλος του οργανισμού 5G Open Innovation Lab- επάνω στην ανάπτυξη συστημάτων διασύνδεσης μέσω 5G ώστε να προσφέρει στον αγροτικό κλάδο τις τελευταίες του καινοτομίες.

Νέες ψηφιακές τεχνολογίες σύνδεσης στο πεδίο

Μέσω της εταιρικής σχέσης αυτής, η CNH στοχεύει στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου γεωργίας ακριβείας μέσω της ανάπτυξης νέων συνδεδεμένων ψηφιακών τεχνολογιών. Αυτές οι τεχνολογίες θα επιτρέψουν στους αγρότες να ξεκλειδώσουν τις πραγματικές δυνατότητες των αγροκτημάτων τους, είπε ο Wine.



«Οι νέες ψηφιακές λύσεις συμβάλλουν στην αύξηση των αποδόσεων των καλλιεργειών μειώνοντας παράλληλα το κόστος εισροών μέσω ακριβέστερης εφαρμογής, καθοδηγώντας με ακρίβεια τον εξοπλισμό σε μια προκαθορισμένη διαδρομή καθοδήγησης στον τομέα, παρέχοντας πιο προβλέψιμη συντήρηση και συνδέοντας ασύρματα το χωράφι και το γραφείο», δήλωσε ο Parag Garg, διευθυντής του τμήματος ψηφιακών λύσεων του ομίλου CNH Industrial.

Να αναφέρουμε ότι ο οργανισμός 5G Open Innovation Lab εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο του εργαστήριο ανάπτυξης εφαρμογών για τη γεωργική βιομηχανία με ειδική πρόσβαση σε ιδιωτικό δίκτυο CBRS LTE με δυνατότητα 5G, η οποία θα χρησιμεύσει ως δυναμική πλατφόρμα δοκιμών για την πιλοτική χρήση ψηφιακών αγροτικών προϊόντων στους πελάτες της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία