BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με το σύστημα Accusync και πλήθος αναβαθμίσεων άνεσης έρχονται το 2022 οι αλωνιστικές Case Axial Flow

Το σύστημα συγχρονισμού των μηχανημάτων Accusync, η νέα εφαρμογή Axial Flow Booster και άλλες καινοτομίες άνεσης και ασφάλειας στην εργασία θα ενσωματωθούν στο νέο πακέτο αναβαθμίσεων που ετοίμασε η Case για τις θεριζοαλωνιστικές της, που θα φθάνουν στην Ευρώπη το 2022.

case-IH

Βασίλης Σοφός

25
0

Το γνωστό πλέον από το 2018 σύστημα τηλεμετρίας AFS Connect της Case IH που διατίθεται για όλες τις αλωνιστικές Axial-Flow και επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία δεδομένων μεταξύ της αλωνιστικής και του υπολογιστή γραφείου μέσω της διαδικτυακής πύλης AFS φέρνει εκ του εργοστασίου το αντίστοιχο μόντεμ, το οποίο είναι ήδη ενσωματωμένο. Για πλήρη λειτουργία τηλεματικής, απαιτείται έτσι μόνο ένας κωδικός ενεργοποίησης. Το μόντεμ ενεργοποιείται στο εργοστάσιο και η συνδρομή ενεργοποιείται από τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Τα παραγόμενα γεωπονικά δεδομένα αποστέλλονται στην πύλη AFS Connect, όπου μπορούν να προβληθούν και να διαχειριστούν. Οι πιθανές εφαρμογές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τη χρήση δεδομένων απόδοσης για τη δημιουργία χαρτών εφαρμογών. Η πύλη αυτή είναι προσβάσιμη μέσω του My Case IH και είναι διαθέσιμη σε όλους δωρεάν, λέει η εταιρεία.

Λειτουργία Accusync

Η τελευταία προσθήκη στο AFS Connect είναι το Case IH Accusync που επιτρέπει τον άνετο συγχρονισμό του μηχανήματος. Οι αγρότες και οι εργολάβοι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να ανταλλάξουν χάρτες κάλυψης και λωρίδες διαφόρων μηχανημάτων ενώ εργάζονται στο πεδίο.



Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα ιδιαίτερο όφελος για τους πελάτες προκύπτει, για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιούνται πολλές θεριζοαλωνιστικές μηχανές ή μηχανές με αυτόματο έλεγχο τμημάτων στον ίδιο πεδίο. Η επιλογή Accusync μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις αλωνιστικές Axial Flow και με τρακτέρ Vestrum έως και Quadtrac (με οθόνη AFS Pro 700). Η μόνη απαίτηση είναι τα μηχανήματα να είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεμετρίας AFS Connect.

Νέα εφαρμογή Axial Flow Booster

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που φέρνει η Case IH είναι η εφαρμογή Axial Flow Booster για εύκολη βελτιστοποίηση ρυθμίσεων και βελτίωση της απόδοσης των αλωνιστικών Axial Flow. Αυτή η εφαρμογή, στην οποία έχει επίσης ενσωματωθεί ένας υπολογιστής απωλειών, είναι απλή και σαφής, σημειώνει η κατασκευάστρια. Αυτή η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store και στο Apple Store.

Αναβαθμίσεις στη σειρά αλωνιστικών Axial Flow 250 για το 2022

Έχοντας κατά νου τις μεγάλες κουραστικές ημέρες, η Case IH παρουσίασε μια σειρά αναβαθμίσεων άνεσης για τη σειρά 250 Axial Flow του 2022. Αυτές περιλαμβάνουν νέα, θερμαινόμενα και αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη, υποστήριξη λαιμού και με βελτιστοποιημένο αφρώδες υλικό πιο ανθεκτικό. Από το 2022, τα κουμπιά για την ανύψωση και το κατέβασμα της μονάδας κοπής στο χειριστήριο θα είναι επίσης προσαρμόσιμα ώστε να μπορούν να αλλάζουν. Αυτό, λέει η εταιρεία, φέρνει με τη σειρά του καλύτερη προσαρμοστικότητα και λιγότερο άγχος για τους χειριστές μικτών στόλων.

Το εκτεταμένο νέο πακέτο LED φωτιστικών, με τα πίσω φώτα εργασίας, το φωτισμό της δεξαμενής κόκκων και τον φωτισμό σωλήνων εκκένωσης, τον φωτισμό πίσω από την επένδυση του μηχανήματος και της οθόνης, μαζί με τα LED της καμπίνας, τον ανιχνευτή σειρών και τη μεγάλη σκάλα (ήδη από το 2021), παρέχει, τέλος, μια ιδανική επισκόπηση του τι γίνεται έξω από την καμπίνα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία