BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ελαφρύτερη και πιο συμπαγή έκδοση της πνευματικής σπαρτικής Venta προσθέτει η Kuhn στην γκάμα της

Το 3 μέτρων παρελκόμενο Venta 320 είναι η νέα κόμπακτ εκδοχή της πνευματικής σπαρτικής, σχεδιασμένης για τρακτέρ 120-150 ίππων.

VENTA_Tramlining

Βασίλης Σοφός

106
0

Η Kuhn πρόσθεσε μια νέα ελαφρύτερη σπαρτική Venta στην γκάμα της. Το πλάτος εργασίας δεν ξεπερνά τα τρία μέτρα για το μοντέλο Venta 320, ένα νέο μηχάνημα της σειράς 100 που έχει σχεδιαστεί για τρακτέρ120 έως150 ίππων.



Συνδεδεμένη στο πλαίσιο της δισκοσβάρνας HRB 302/303 ή στην HR 304 της Kuhn, η Venta δύναται να σπείρει σε βάθος σποράς που είναι ανεξάρτητο από το βάθος εργασίας της δισκοσβάρνας. Η ράβδος σποράς περιλαμβάνει 20 ή 24 σειρές μεμονωμένων στοιχείων δίσκου, η καθεμία με ένα εσωτερικό μαχαίρι από χυτοσίδηρο, τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του δίσκου. Σύμφωνα με την Kuhn, μπορεί να εφαρμοστεί πίεση από τη μονάδα σποράς που φθάνει τα 32 κιλά.

Ο ανεμιστήρας λειτουργεί από το υδραυλικό σύστημα του τρακτέρ, ενώ ο βελτιωμένος σχεδιασμός του βοηθά στη μείωση της απαίτησης λαδιού από 35 λίτρα/λεπτό σε 26 λίτρα/λεπτό. Επίσης, η ηλεκτρική τροφοδοσία ογκομετρικής μέτρησης επιτρέπει στο μοντέλο 320 να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών σπόρων και ποσοστών εφαρμογής από 1,5 έως 430 κιλά/10 στρέμματα.



Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, μια προαιρετική επέκταση αυξάνει τη χωρητικότητα της τυπικής χοάνης των 850 λίτρων στα 1.150 λίτρα. Από τον βασικό εξοπλισμό, ωστόσο, τοποθετείται μια σβάρνα κάλυψης με δόντια, με το βασικό μοντέλο να διαθέτει εκ του εργοστασίου ενσωματωμένο κιτ φωτισμού και φλας.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία