Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Για οπωρώνες υψηλής πυκνότητας σχεδιασμένη η νέα Braud 11.90 X Multi της New Holland

Το νέο αυτοκινούμενο μηχάνημα συγκομιδής διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία και απόδοση για να αντεπεξέρχεται σε οπωρώνες υψηλής πυκνότητας (Super Efficient System-S.E.S.).

Braud11_90X_Multi_21_111_CAL_2

Βασίλης Σοφός

2193
0

Μία από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους φύτευσης στην Ευρώπη είναι το σύστημα SES, που αφορά την φύτευση ελιάς ή αμυγδάλου, ποικιλιών που επιλέγονται με κριτήριο την υψηλή πραγωγικότητα. Με τη μέθοδο αυτή καταλαμβάνεται αποτελεσματικά ο χώρος, αξιοποιείται με αποδοτικότητα το νερό και η καλλιέργεια εκτίθεται με τον καλύτερο τρόπο στον ήλιο, πάνω από τον βαθμονομημένο δισδιάστατο θόλο.Φτιαγμένο για αυτό το σύστημα φύτευσης, το Braud 11.90 X Multi διαθέτει μεγαλύτερη σήραγγα, το διάσημο σύστημα ανακίνησης SDC, ένα υπερμεγέθες σύστημα καλαθιού Noria και πρωτοφανή χωρητικότητα στο ρεζερβουάρ. Η μεγιστοποιημένη επιφάνεια καθαρισμού εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα συγκομιδής σε κάθε καλλιέργεια.

Αυτό το μηχάνημα υψηλής απόδοσης μπορεί να συγκομίσει τον καρπό της ελιάς με ταχύτητα και να συλλέξει με 4 χλμ./ώρα τα αμύγδαλα, καλύπτοντας μεγαλύτερη έκταση σε λιγότερες ώρες εργασίας. Άνεση και βοήθεια χειριστή Το New Holland Braud 11.90 X Multi διαθέτει μια άνετη κλιματιζόμενη καμπίνα, η οποία παρέχει τέλεια ορατότητα της σειράς.Ο χειρισμός και η ρύθμιση του μηχανήματος είναι εύκολος με τη λαβή πολλαπλών λειτουργιών και την οθόνη Intelliview TM IV, ενώ το πνευματικό κάθισμα προσφέρει άνετη ποιότητα οδήγησης. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το μηχάνημα μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα GPS για την παρακολούθηση των σειρών, το οποίο βρίσκει τα ίχνη των συγκομισμένων σειρών.Με την πλήρη λύση από το σύστημα τηλεματικής, το οποίο περιλαμβάνει τη μονάδα Intellifield, είναι δυνατή η κοινή χρήση των εργασιών στη σειρά κατά τη λειτουργία πολλών μηχανών στον ίδιο πεδίο. Οι λύσεις Specialty PLM της New Holland βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα για να προσφέρουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, βοηθώντας τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τα μηχανήματά τους και να επιτύχουν τη μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσής τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία