BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Joskin και Leboulch παρουσιάζουν τα νέα ρυμουλκούμενα δεματιών Wago TR

Η εταιρεία Joskin συνεργάζεται από το 2012 -από την εξαγορά- με την γαλλική Leboulch, η οποία βάζει τώρα ξανά το «how-to» στην κατασκευή των ρυμουλκούμενων για δεμάτια Wago TR.

32b__wago-traine-13-3000x2000-min

Βασίλης Σοφός

11
0

Όταν ο Βέλγος κατασκευαστής εξαγόρασε τη Leboulch το 2012, δεν έκρυψε σχέδια για τροποποίηση των ρυμουλκούμενων δεματιών της γαλλικής κατασκευής και προσθήκη τους στο χαρτοφυλάκιό του. Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά η νέα σειρά Joskin ονομάζεται Wago TR και είναι προϊόν συνεργασίας της Joskin με την Leboulch.



Η σειρά περιλαμβάνει ένα μείγμα βαμμένων και γαλβανισμένων μοντέλων με μέγιστο επιτρεπόμενο ωφέλιμο φορτίο 10, 14 και 21 τόνων. Τα γαλβανισμένα μοντέλα κατασκευάζονται στην Πολωνία και τα βαμμένα στο εργοστάσιο της Leboulch στη Νορμανδία.

Τα ρυμουλκουμενα πατούν σε έναν μόνο εμπρός άξονα και έναν ή δύο άξονες (στάνταρντ με ανάρτηση) πίσω. Τα αερόφρενα είναι στον βασικό εξοπλισμό (προαιρετικά τα υδραυλικά φρένα). Στις βασικές προδιαγραφές τους τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα ζευγάρι μετατρέψιμες σκάλες εμπρός και πίσω (στρογγυλεμένες εκδόσεις ύψους 990 χιλιοστών για στρογγυλά δεμάτια ή ευθείες 1,75 μέτρων σε ύψος για τετράγωνα δεμάτια). Το ύψος του δαπέδου δεν ξεπερνά τα 1,10 μέτρα ακόμη και με τα βασικά ελαστικά διαστάσεων 445/45 R19,5.



Να πούμε, τέλος, ότι διατίθενται και υδραυλικά κινούμενες πλευρικές σκάλες για τη στερέωση του φορτίου. Υπάρχουν σημεία στήριξης για ιμάντες σε όλο το μήκος του τρέιλερ και όλα τα μοντέλα έχουν πλάτος 2,5 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία