Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Pantera 4504-HW: Με νέο πλαίσιο υψηλής απόστασης από το έδαφος το αυτοκινούμενο ψεκαστικό της Amazone

Το αυτοκινούμενο Pantera είναι πλέον διαθέσιμοςμε το νέο πλαίσιο υψηλής απόστασης, το οποίο επιτρέπει ευέλικτη, υδραυλική ρύθμιση τόσο της απόστασης από το έδαφος όσο και του πλάτους ψεκασμού.

Pantera4504-HW_Sunflower_dx_xy_IMG_3673_d1_211006_GO_2

Βασίλης Σοφός

76
0

Παρά το υψηλότερο κέντρο βάρους του, το νέο Pantera 4504-HW αποδεικνύεται πολύ σταθερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία σε μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών και αποστάσεων σειρών.



Ειδικότερα, οι χειριστές που επιθυμούν να προσφέρουν ευέλικτη υπηρεσία φυτοπροστασίας σε ένα ευρύ φάσμα πελατών και καλλιεργειών μπορούν σαφώς να αυξήσουν το εύρος των δυνατών θεραπειών φυτοπροστασίας.

Ευέλικτη απόσταση τροχιάς και εδάφους

Ο χειριστής του νέου Pantera μπορεί να επιτύχει πλάτος 2,25 έως 3 μ με απόσταση από το έδαφος 1,25 μ. είτε να εργαστεί με πλάτος 2,45 έως 3,2 μ. με απόσταση έως και 1,7 μ, από το έδαφος.



Για ακόμα καλύτερη προστασία, η Amazone προσφέρει, εκτός από τα βασικά καλύμματα μοτέρ τροχών, τα πρόσθετα καλύμματα ταχυτήτων τροχών, διαχωριστικά και την επένδυση κάτω από το αμάξωμα, με τρεις επιπλέον επιλογές στο Pantera HW.

SmartCenter με Comfort-Pack plus για μέγιστη άνεση

Ο χειρισμός γίνεται ιδιαίτερα άνετος από το Comfort-Pack plus. Αντί να χειρίζεται ο χειριστής τις βρύσες, το TwinTerminal 7.0 διευκολύνει πολύ τη λειτουργία του μηχανήματος με την οθόνη αφής. Το κύκλωμα του ψεκασμού ελέγχεται πλήρως, αποκλειστικά μέσω της οθόνης αφής η οποία λειτουργεί τέλεια ακόμα και με γάντια.



Ο χρήστης απλώς επιλέγει την επιθυμητή λειτουργία και το ψεκαστικό προσαρμόζεται αυτόματα! Στον υπολογιστή εργασίας, μπορούν να αποθηκευτούν δύο μεμονωμένα προφίλ πλήρωσης για διαφορετικούς χειριστές ή εφαρμογές. Για το γέμισμα, απλά ο εύκαμπτος σωλήνας πρέπει να συνδεθεί και το μηχάνημα γεμίζει αυτόματα τη δεξαμενή του ψεκαστικού μέσου και τη δεξαμενή έκπλυσης γλυκού νερού μέχρι το επιθυμητό επίπεδο πλήρωσης της δεξαμενής. Προαιρετικά, ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μια ατομικά ρυθμιζόμενη παύση στην πλήρωση της δεξαμενής ψεκαστικού παράγοντα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία