BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο διάδοχος των διανομέων Muck Master φτάνει ανανεωμένος από την Pichon

Ο Γάλλος κατασκευαστής λανσάρει τη σειρά διανομένων MK με 13 γαλβανιζέ μοντέλα στην γκάμα και πλήθος πρόσθετου εξοπλισμού.

atypix-shooting-mk30-mk35-42-web

Βασίλης Σοφός

81
0

Καθώς η σειρά διανομέων Muck Master γιορτάζει τη 10η επέτειό της, ο Γάλλος κατασκευαστής Pichon αποκάλυψε τους διαδόχους τους, με την ονομασία MK. Η σειρά MK από την Pichon αποτελείται από 13 μοντέλα πλήρως γαλβανισμένα, που διατηρούν τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων σειρών, όπως η απλή και στιβαρή σχεδίαση, το στενό σώμα και τα κάθετα χτυπητήρια μεγάλης διαμέτρου. Τα MK μπορούν να εξοπλιστούν με υδραυλική μονάδα, πλευρικούς εκτροπείς, υδραυλικό τέντωμα ζώνης και ανύψωση αμαξώματος.



Η μονάδα ελέγχου στην καμπίνα λαμβάνει τη λειτουργία Isobus, ενώ με νέο σχεδιασμό, το σύστημα βελτιστοποιεί τον όγκο φόρτωσης και διευκολύνει την έξοδο του λιπάσματος. Η στρογγυλεμένη μπροστινή κουκούλα παρέχει καλύτερη θέαση από την καμπίνα του τρακτέρ.



Παράλληλα, η προσθήκη λαβής και ιμάντα διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο. Το σχήμα των λασπωτήρων εμποδίζει τη συσσώρευση υλικού που είναι αποθηκευμένο παραπάνω. Αυτοί δέχονται, προαιρετικά, μια τηλεσκοπική επέκταση που επιτρέπει την πλήρη κάλυψη του τροχού ανεξάρτητα από το μέγεθος των ελαστικών.



Σύμφωνα με την γαλλική κατασκευάστρια, όλα τα μοντέλα της σειράς είναι εξοπλισμένα με το ηχητικό σύστημα συναγερμού που ενεργοποιείται όταν ο διανομέας είναι ακίνητος με τα περιστρεφόμενα χτυπητήρια. Διαθέτουν επίσης όλο τον εξοπλισμό για να πληρούν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τη μεταφορά στο οδικό δίκτυο. Ένα νέο πάτωμα απλώματος, που ονομάζεται Precisium, αποκλειστικά στη διανομή ελαφρών προϊόντων θα εξοπλίσει τα μοντέλα MK στα τέλη του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία