BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τετρακύλινδρα και Stage V στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica 2022 τα νέα Case IH Farmall C

Προορισμένα για τον κτηνοτροφικό κλάδο αλλά και μικρούς πολυκαλλιεργητές, τα τέσσερα νέα μοντέλα από 90 έως 117 ίππους Farmall C έχουν κινητήρα 4 κυλίνδρων που πληροί πλέον τα πρότυπα Stage V.

Farmall_105C_C12_016

Βασίλης Σοφός

271
1

Ένα νέο τετρακύλινδρο κινητήρα Common Rail F5 με τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο (έναντι δύο προηγούμενων) προέλευσης FPT τοποθετεί η Case στα νέα τρακτέρ Farmall C. Τα μοντέλα έχουν κυβισμό 3,6 λίτρων έναντι 3,4 του προκάτοχό τους, που τους επιτρέπει να έχουν ανεβασμένη ισχύ έως και 5 άλογα, με τη ροπή να αυξάνετα έως και 10%.



Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη σε χαμηλότερες στροφές από τις 1.300 σ.α.λ. Για να συμμορφωθεί με τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών, αυτός ο κινητήρας χρησιμοποιεί ένα συμπαγές σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων HI-eSCR2 χωρίς συντήρηση που περιλαμβάνει καταλύτη οξείδωσης πετρελαίου, ελαφρύ σύστημα φιλτραρίσματος καυσαερίων χωρίς συντήρηση και μονάδα επιλεκτικής κατάλυσης.



Ο νέος κινητήρας φέρνει επίσης βελτιώσεις στη δυνατότητα συντήρησης, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην ίδια πλευρά (αριστερά) σε σημεία σέρβις, όπως είναι τα φίλτρα λαδιού και καυσίμου κινητήρα. Η κατασκευάστρια προσθέτει παράλληλα και το «Selection Pack», ένα πακέτο επιλογών για να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες. Περιλαμβάνει, συγκεκριμένα, το κιβώτιο ταχυτήτων Active Drive 2 με υδραυλικό σύστημα όπισθεν, το οποίο προσφέρει συνολικά 24 ταχύτητες εμπρός και 24 ταχύτητες όπισθεν με προαιρετικό cruise control και πρόσθετες ταχύτητες ερπυσμού.



Επίσης διατίθεται ηλεκτροϋδραυλικό μπλοκέ διαφορικού στον μπροστινό και τον πίσω άξονα, ηλεκτρονικός έλεγχος δύναμης, υδραυλική αντλία με παροχή 64 λ./λ., pto τριών ταχυτήτων και μπροστινή σύνδεση προαιρετικά.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-11-2021 04:52Elodie Kowalski

Όταν εμφανιστούν απροσδόκητα έξοδα στα κατώφλια σας, αφήστε το CREDITMUEL να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα δάνειο από αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεστε  για να μην καταπονεθείτε όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Σήμερα σας προσφέρθηκε μια τέλεια λύση, κάντε σήμερα αίτηση για δάνειο από 3.000 έως 5000000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5%. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αμέσως και επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο γρήγορης απάντησης μέσω creditmutelhome@gmail.com. Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία