Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Για προμηθευτή φορτωτών την γαλλική MX επιλέγει η Case IH

Θέλοντας να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των μπροστινών φορτωτών, η Case θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων τρακτέρ (Farmall, Luxxum, Vestrum, Maxxum και Puma) και τα συνολικά 27 μοντέλα θα εξοπλίζονται στο εξής με νέους φορτωτές από τη γαλλική εταιρεία MX.

27a__caseih_farmall120c-l_loader_l3814t_4

Βασίλης Σοφός

112
1

Κύριο προμηθευτή φορτωτών την γαλλική εταιρεία MX επιλέγει η Case ΙΗ για να εξοπλίσει μια μεγάλη γκάμα 27 μοντέλων τρακτέρ με τα συγκεκριμένα εξαρτήματα. Τα μοντέλα των φορτωτών που θα διαθέτει η εταιρεία προέρχονται από τις σειρές A, U και T.

Ταιριάζοντας «γάντι» με τα τρακτέρ Farmall 55C έως τα Maxxum 140, τα τρία μοντέλα της ελαφρύτερης αρχικής σειράς A διαθέτουν μηχανικό σύστημα αυτοεπιπέδωσης. Η Η αρχική σειρά είναι κατάλληλη για εργασίες γενικού χειρισμού, ενώ οι ανυψωτικές ικανότητες κυμαίνονται από 1,33 έως 1,75 τόνους και τα μέγιστα ύψη ανύψωσης από 3,5 έως 4,0 μέτρα.Σχεδιασμένα για καθημερινές εργασίες χειρισμού, τα 14 μοντέλα της σειράς U (για τα Farmall 55C έως τα Puma 175) μπορούν όλα να ενσωματώσουν μηχανικό σύστημα αυτοεπιπέδωσης. Τα μέγιστα ύψη ανύψωσης είναι από 3,50 έως 4,50 μ. και οι μέγιστες ανυψωτικές ικανότητες από 1,21 έως 2,23 τόνους.

Το υδραυλικό σύστημα αυτοεπιπέδωσης είναι στάνταρ στην κορυφαία σειρά T (10 μοντέλα), τα οποία είναι κατάλληλα για τοποθέτηση στα Farmall C μέχρι και τα Puma 240. Τα μέγιστα ύψη ανύψωσης είναι από 3,75 έως 4,70 μ. Οι ανυψωτικές ικανότητες ξεκινούν από τους 1,39 τόνους και φθάνουν στους 2,72 τόνους.Τα τρακτέρ που προσδιορίζονται για φορτωτή από το εργοστάσιο της Case (St Valentin) διαθέτουν κοινό βραχίονα και ταχυσύνδεσμο πολλαπλών υδραυλικών/ηλεκτρικών Mach System, σημειώνει η εταιρεία. Άλλα χαρακτηριστικά των νέων σειρών περιλαμβάνουν το Shock Eliminator, ένα σύστημα που ελαχιστοποιεί τη μεταφορά κραδασμών φορτίου στο τρακτέρ και στο χειριστή.Όλοι οι υδραυλικοί εύκαμπτοι σωλήνες δρομολογούνται μέσα στο πλαίσιο του φορτωτή και στην εγκάρσια ράβδο για πλήρη προστασία και το σύστημα αυτόματου κλειδώματος Fitlock 2+ παρέχει γρήγορη σύνδεση/αποσύνδεση. Διαθέσιμοι στις αρχές του επόμενου έτους, οι νέοι φορτωτές καλύπτονται από τις ίδιες διαδικασίες εγγύησης και υποστήριξης προϊόντων με τα τρακτέρ της Case IH στα οποία έχουν τοποθετηθεί.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-11-2021 04:52Elodie Kowalski

Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και γι' αυτό είμαστε εδώ για να μειώσουμε τις πιέσεις. Η λήψη δανείου μέσω της CRREDITMUTEL είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή επιχειρηματικό δάνειο, στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο διαδικτυακό δάνειο στην Ευρώπη. Ζήστε έναν νέο και καλύτερο τρόπο λήψης δανείου όταν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω creditmutelhome@gmail.com.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία