Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εμπνευσμένα από τα μεγάλα Magnum τα αναβαθμισμένα Case Maxxum για το 2022

Τα μοντέλα Maxxum 115 έως 150 ίππων δέχονται μια σειρά αναβαθμίσεων που ξεκινούν από τα πακέτα εξοπλισμού και φτάνουν στην αυξημένη ισχύ από τον κινητήρα, με την εταιρεία να λέει ότι όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν με γνώμονα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σε όλο τον κόσμο οι πελάτες της.

9-Gorsel_2

Βασίλης Σοφός

212
0

Ποιοτικότερο εσωτερικό καμπίνας, βελτιωμένο σασμάν CVXDrive, πρωτότυπα πακέτα εξοπλισμού καθώς και αυξημένη κατά 5 ίππους αυξημένη ισχύ σε ορισμένα μοντέλα φέρνουν οι αναβαθμίσεις της γκάμας Maxxum των δημοφιλών τρακτέρ της Case IH για το 2022.Αρχικά, να πούμε πως το εξακύλινδρο Maxxum 150, στην κορυφή της γκάμας –όλα τα άλλα μοντέλα είναι τετρακύλινδρα τρακτέρ– απέκτησε πέντε ίππους σε μη ενισχυμένη ονομαστική ισχύ για να αποδίδει 150 ίππους, που σημαίνει ότι βρίσκεται 5 ίππους πιο μπροστά σε ισχύ σε σύγκριση με το επόμενο μοντέλο της σειράς, το τετρακύλινδρο Maxxum 145. Αυτή η αλλαγή που αφορά μόνο το εξακύλινδρο μοντέλο.

Νέα πακέτα εξοπλισμού

Τα μοντέλα Maxxum είναι πλέον διαθέσιμα με τρία πακέτα προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα, τα Maxxum και Maxxum Multicontroller μπορούν να παραγγελθούν με το πακέτο Selection, ένα σύνολο επιλογών που συνήθως καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες των πελατών, ενώ τόσο τα Maxxum/Maxxum Multicontroller όσο και τα Maxxum CVXDrive διατίθενται και με το πακέτο Advanced, που περιλαμβάνει τεχνολογικά χαρακτηριστικά για επαγγελματίες πελάτες στις καθημερινές τους λειτουργίες.Τέλος, τα μοντέλα Maxxum Multicontroller και Maxxum CVXDrive δέχονται και το πακέτο Professional, με την εταιρεία να δίνει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που «ξεκλειδώνουν» πλήρως τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου.

Βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και εσωτερικές πινελιές άνεσης

Εξωτερικά, τα Maxxum δέχονται μια επανασχεδιασμένη είσοδο καμπίνας με σκαλοπάτια στο στυλ του Magnum. Μόλις καθίσουν στην καμπίνα, οι χειριστές θα βρουν μια σειρά από μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη, όπως η βάση τηλεφώνου, οι θύρες USB και μια βάση για tablet.Μπροστά, μια νέα διάταξη υαλοκαθαριστήρα καλύπτει 60% περισσότερη επιφάνεια γυαλιού, ενώ η οδηγική εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί με το premium δερμάτινο τιμόνι και τις νέες προηγμένες επιλογές του joystick. Στην καμπίνα τα τρακτέρ κληρονομούν συνολικά πολλά χαρακτηριστικά από τα μεγαλύτερα «αδέρφια» τους, για να βελτιώσουν την εμπειρία του χειριστή. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι κορυφαίας ποιότητας επενδύσεις καμπίνας τύπου αυτοκινήτου, μια γενικότερα βελτιωμένη ορατότητα, καλύτερη εργονομία και ένας νέος ψυχόμενος αποθηκευτικός χώρος, απαραίτητος για μεγάλες εργάσιμες ημέρες.

Αναβάθμιση και στην μετάδοση

Στα μοντέλα Maxxum CVXDrive, η λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων έχει βελτιωθεί για να εισαγάγει πρόσθετα «έξυπνα» χαρακτηριστικά λειτουργίας του συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων σασμάν. Ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών, τα χαρακτηριστικά οδηγικής συμπεριφοράς έχουν βελτιωθεί για να μεγιστοποιηθεί η απόκριση και η επιτάχυνσης/επιβράδυνση, ενώ η ευαισθησία του πεντάλ κίνησης έχει αναθεωρηθεί.

Εξωτερικά, τα μοντέλα Maxxum διαθέτουν καλύτερη εργονομία κατά την χρήση του άνω συνδέσμου και των υδραυλικών συνδέσεων, διευκολύνοντας κατά τη σύζευξη και την αποσύνδεση των εργαλείων. Υπάρχουν, τέλος, νέα φώτα LED, καθώς και μια νέα σύνδεση γραμμής αέρα για φούσκωμα και καθαρισμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία