BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το Massey Ferguson 8S ανάμεσα στους νικητές των βραβείων ASABE για το 2022

Με 7 συνολικά βραβεία φεύγει ο όμιλος AGCO από τον διαγωνισμό ASABE, η επιτροπή του οποίου τίμησε, μεταξύ άλλων, και το νέο Massey Ferguson 8S.

900x0_s3-53811-8s-Series-press-release

Βασίλης Σοφός

221
0

Ο όμιλος AGCO, κάτω από τον οποίο βρίσκονται οι εταιρείες Massey Ferguson, Fendt, Challenger, Valtra και άλλων γεωργικών εμπορικών σημάτων, λαμβάνει συνολικά επτά βραβεία AE50 από την Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών της Γεωργίας και Βιολογίας(ASABE) για το 2022.



Ο διαγωνισμός ASABE επιλέγει 50 προϊόντα κάθε χρόνο από τις βιομηχανίες της γεωργίας, των τροφίμων και των βιολογικών προϊόντων που πέτυχαν αξιοσημείωτη καινοτομία, σημαντική πρόοδο στη μηχανική και αντίκτυπο στις αγορές. Η Massey Ferguson αναγνωρίστηκε για τη 8S των τρακτέρ της. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο Συνέδριο Τεχνολογίας Αγροτικού Εξοπλισμού της ASABE τον Φεβρουάριο του 2022.

Μια μοναδική αφιέρωση

«Τα βραβεία AE50 είναι από τα υψηλότερα επιτεύγματα του κλάδου μας και η AGCO είναι πολύ περήφανη που τιμάται και φέτος με την αναγνώριση της ASABE», λέει ο Brad Arnold, ανώτερος αντιπρόεδρος, Διαχείριση προϊόντων στην AGCO. «Ενώ αυτά τα βραβεία καλύπτουν πολλές επωνυμίες του ομίλου AGCO, αντιπροσωπεύουν τη μοναδική αφοσίωση στον αγρότη που κατευθύνει κάθε επωνυμία και εργαζόμενο στην AGCO. Αυτές οι υψηλής ποιότητας, έξυπνες λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες μας και να επιτρέπουν πιο βιώσιμες, αποτελεσματικές και κερδοφόρες λειτουργίες».

Σχετικά με τη σειρά Massey Ferguson 8S

Η σειρά 8S αποτελείται από έξι μοντέλα με ισχύ από 205 έως 305 ίππους. Η σειρά προσφέρει βελτιώσεις στα υδραυλικά και την ψύξη, μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και δύο επιλογές μετάδοσης: το Dyna E-Power διπλού συμπλέκτη και το Dyna-VT, ένα συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο που επιτρέπει στους χειριστές να επιλέγουν ακριβή ταχύτητα και σ.α.λ. κινητήρα.



Ο εξακύλινδρος κινητήρας AGCO Power 7,4 λίτρων της σειράς είναι συμβατός με τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Tier 4 Final και χρησιμοποιεί μια συμπαγή μονάδα μετεπεξεργασίας. Η σχεδίαση Protect-U του τρακτέρ αυξάνει τον διαχωρισμό μεταξύ καμπίνας και καπό για καλύτερη ροή φρέσκου αέρα στον κινητήρα και πιο αθόρυβες συνθήκες λειτουργίας στην καμπίνα με επίπεδο θορύβου μόλις 68 ντεσιμπέλ.

Επίσης, η επανασχεδιασμένη καμπίνα έχει νέο πλαίσιο που αντανακλά τα βίνταζ τρακτέρ Massey Ferguson. Η ευρύχωρη καμπίνα προσφέρει 3,4 κυβικά μέτρα (120 κυβικά πόδια) εσωτερικού όγκου και ορατότητα 360 μοιρών, ενώ το νέο υποβραχιόνιο Control Center διαθέτει τον πιο πρόσφατο μοχλό MultiPad για πλήρη έλεγχο. Ο μοχλός, συμβατός με Isobus, χειρίζεται όλες τις λειτουργίες του τρακτέρ και διαθέτει ένα μικρο-joystick για τον έλεγχο δύο καρουλιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία