BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το ειδικό λογισμικό NX9 αποκτά ο όμιλος CNH για επέκταση του Isobus

Με την επένδυση αυτή, ο όμιλος CNH φιλοδοξεί να καινοτομήσει εν εκτάσει και να αναπτύξει πιο αποτελεσματικά προϊόντα στον χώρο της γεωργίας ακριβείας.

Screenshot_2021-12-07_at_11_01_03_AM

Βασίλης Σοφός

135
0

Ο όμιλος CNH Industrial εξαγόρασε την NX9, μια σουίτα λογισμικών που ειδικεύεται στην παροχή βασικών τεχνολογιών και εφαρμογών Isobus για γεωργικό εξοπλισμό και συναφών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με τον όμιλο CNH, η επένδυση βασίζεται στη στρατηγική ώθηση της εταιρείας να καινοτομεί και να αναπτύσσει πιο αποτελεσματικά προϊόντα στο χώρο της γεωργίας ακριβείας και να προσφέρει μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες της.

Ενσωμάτωση βελτιωμένων δυνατοτήτων Isobus O όμιλος δηλώνει ότι με την εξαγορά αυτή θα ενσωματωθούν πλήρως οι βελτιωμένες δυνατότητες Isobus στην αρχιτεκτονική των ηλεκτρικών μερών των τρακτέρ και εργαλείων της. Αυτό θα επιτρέψει την απρόσκοπτη σύνδεση, διαχείριση και έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων των μικτών στόλων. Αυτή η επιτάχυνση είναι προφανές ότι θα φέρει νέες λύσεις στην αγορά ακόμη πιο γρήγορα.

«Το Isobus είναι μια λύση plug and play για τους πελάτες μας και αυτή η ευκολία στη λειτουργία είναι ζωτικής σημασίας για την ψηφιακή γεωργική προσφορά μας», δήλωσε ο Parag Garg του ομίλου CNH Industrial. «Είμαστε πρόθυμοι να αξιοποιήσουμε τις υπάρχουσες δυνατότητές μας και να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία της ομάδας NX9, συμβάλλοντας στη συνολική μας στρατηγική για να επωφεληθούμε και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας παραγωγικά και αποτελεσματικά», σημείωσε ο ίδιος.

CNΗ και Isobus

O όμιλος CNH Industrial ήταν μεταξύ των πρώτων που υιοθέτησε και προώθησε τη χρήση της τεχνολογίας Isobus, ενός βιομηχανικού προτύπου πρωτοκόλλου επικοινωνίας που παρέχει μια κοινή γλώσσα για μηχανές και εργαλεία. Ως ιδρυτικό μέλος του Agricultural Industry Electronics Foundation (2008), το οποίο εργάζεται για την εφαρμογή διεθνώς συμβατών ηλεκτρονικών προτύπων, η εταιρεία έχει εδώ και καιρό κατανοήσει τη σημασία αυτής της τεχνολογίας, υποστηρίζοντας τον ρόλο της στην απλοποίηση και την ενοποίηση των λειτουργιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία