Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με νέο κινητήρα Yanmar 39 ίππων έρχεται εξοπλισμένη η σειρά 4800 της Antonio Carraro

Έχοντας κωδική ονομασία 3TNV86CT-MCR, το νέο Stage V κινητήριο σύνολο θα αποδίδει 38,8 ίππους στις 2600 σ.α.λ. και θα ενσωματωθεί σε όλα τα μοντέλα 4800 της μάρκας.

01932f32-sr-7600-infinity

Βασίλης Σοφός

463
0

Ένα προηγμένο, φιλικό προς το περιβάλλον και αθόρυβο κινητήριο σύνολο που θα εξοπλίζει όλα τα μοντέλα της σειράς 4800 ετοίμασε η Yanmar για την Antonio Carraro. Η ιταλική φίρμα συμμορφώνεται φυσικά με τους νέους κανονισμούς ρύπων αλλά παράλληλα προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση με την αυξημένη ροπή του υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ.

Όπως αναφέρει η ιταλική μάρκα, η διεύρυνση της γκάμας με κινητήρες σύμφωνους με την αντιρρυπαντική νομοθεσία Stage V (ΕΕ 2016/1628) συνεχίζεται με το μοτέρ Yanmar 3TNV86CT-MCR μέγιστης ισχύος 38,8 ίππων (28,5 kW) στις 2.600 σ.α.λ., που θα τοποθετείται στα νέα μοντέλα 4800.Συγκεκριμένα, ο νέος κινητήρας θα ενσωματώνεται στο TTR 4800, το νέο ισοδιαμετρικό, αναστρέψιμο τρακτέρ με υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων και καμπίνα που είναι σχεδιασμένη για εξειδικευμένη γεωργία, ενώ θα τοποθετηθεί και στο SP 4800 HST (ισοδιαμετρικό με αρθρωτό πλαίσιο, μονοκατευθυντικό, με υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων, καμπίνα) σχεδιασμένο για τη συντήρηση δρόμων και αστικών χώρων.

Ακόμη, η σειρά Tigre 4800 F με τα νέα εξειδικευμένα τρακτέρ που διαθέτουν τροχούς διαφορετικών διαστάσεων θα δεχτούν το νέο Stage V σύνολο. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Antonio Carraro επέλεξε για το νέο μοτέρ έναν υπερσυμπιεστή που προσφέρει ισχύ 38,8 ίππους, ο οποίος βελτιώνει τη ροπή και τη διαθέσιμη συνολική ισχύ, διατηρώντας παράλληλα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.Ο κινητήρας Stage V συνοδεύεται από φίλτρο σωματιδίων και σύστημα ψεκασμού Common Rail, βαλβίδα EGR για την ανακύκλωση καυσαερίων καθώς και από ένα πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης για τον έλεγχο της διαδικασίας αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων χωρίς να σταματήσει το όχημα.

Έτσι, με τη νέα αυτή προσθήκη, η συνεργασία μεταξύ Antonio Carraro και Yanmar ενισχύθηκε, προσφέροντας μια καλύτερη επιλογή πετρελαιοκίνητου συνόλου για αυτό το εύρος ισχύος. Καλύτερη τόσο σε απόδοση όσο και σε φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία