BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Horsch Leeb VN και VL: Μεγάλη απόσταση από το έδαφος και υψηλή ευελιξία για κάθε επιχείρηση

Το χαρτοφυλάκιο των αυτοκινούμενων ψεκαστικών της Horsch διευρύνεται, ειδικά για επιχειρήσεις που θέλουν ένα μηχάνημα με μεγάλη ρυθμιζόμενη απόσταση από το έδαφος και προσαρμόσιμες λωρίδες ψεκασμού.

Leeb-6_300-VN-Product-Image-5

Βασίλης Σοφός

963
0

Η κατασκευάστρια Horsch συμπληρώνει τη γκάμα προϊόντων και εξοπλισμού των αυτοκινούμενων ψεκαστικών με βάση την πολύ καλή εμπειρία και τη συσσωρευμένη γνώση. Έτσι, η αποδεδειγμένα υψηλή τεχνολογία προσαρμόζεται και επεκτείνεται για να καλύψει περαιτέρω απαιτήσεις.

Τα δύο νέα μηχανήματα Leeb VN (VariableNarrow) και Leeb VL (VariableLarge) είναι κατασκευασμένα στην ίδια πλατφόρμα και έτσι προσφέρουν τον ίδιο τεχνικό εξοπλισμό και την ίδια άνεση καθώς και την ίδια τεχνολογία ψεκασμού. Οι διαφορές είναι, μεταξύ άλλων, στους άξονες και τις παραλλαγές τροχιάς.



Τα φαρδιά περιμετρικά στοιχεία, τα οποία είναι κυρίως γνωστά από αγορές με καλλιέργειες σειρών, γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα για εταιρείες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών με ειδικές καλλιέργειες, όπου απαιτούνται μεταβλητά περιμετρικά μεγαλύτερα από 2,25 μέτρα.

Με το υδραυλικά ρυθμιζόμενο Leeb VN (VariableNarrow) και το μηχανικά ή, κατόπιν παραγγελίας, υδραυλικά ρυθμιζόμενο Leeb VL (VariableLarge), η Horsch προσφέρει το κατάλληλο προϊόν για μια μεγάλη ποικιλία αναγκών και επιχειρήσεων. Το Leeb VN είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευρωπαϊκές οδικές συνθήκες, καθώς παραμένει κάτω από 3 μέτρα το εξωτερικό του πλάτος στη θέση μεταφοράς και έχει μετατρόχιο 2,25 - 3,00 μέτρων. Το Leeb VL έχει σχεδιαστεί κυρίως για αγορές που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε πλάτος στους δρόμους.



Ο έλεγχος της μπούμας, το γνωστό BoomControl της Horsch, ρυθμίζει ενεργά τη μπούμα και βοηθά στη διατήρηση του ακριβούς ύψους εργασίας σε υψηλή ταχύτητα οδήγησης σε επίπεδο ή ελαφρώς λοφώδες έδαφος. Αλλά και εδώ η εταιρεία έχει βελτιστοποιήσει το σύστημα. Οι αγρότες με ιδιαίτερα μεγάλες εκτάσεις έχουν διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά την ταχύτητα οδήγησης και συνεπώς και τη σταθερότητα των μηχανών. Ιδιαίτερα στις καμπύλες, λειτουργούν πολύ μεγάλες δυνάμεις. Αυτή η εμπειρία έχει εισρεύσει στις νέες εξελίξεις και επομένως τα VN και VL είναι κατάλληλα για δύσκολες συνθήκες σε μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

Με την προσαρμογή σε μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για υψηλότερες καλλιέργειες και ευέλικτους μετρητές για καλλιέργειες σε σειρά, η εταιρεία θέλει να καλύψει όλες τις ανάγκες. Το ιδιαίτερο είναι πάνω από όλα η κατανομή βάρους σχεδόν 50:50.



«Η φιλοσοφία της μπροστινής καμπίνας είναι ασυναγώνιστη για άνεση, κινητικότητα εκτός δρόμου και μετάδοση ισχύος», λέει η εταιρεία. Προσφέρει μια πολύ καλή επισκόπηση και έχει μια γενναιόδωρη φιλοσοφία χώρου και χρησιμοποιείται από όλα τα αυτοκινούμενα οχήματα Leeb. Στα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται επίσης τα γνωστά χαρακτηριστικά όπως ο συνεχής καθαρισμός εσωτερικού χώρου και το CCS Pro, με το οποίο διατίθενται διάφορα προγράμματα πλύσης.



Το πλαίσιο ComfortDriveFlex παρέχει υψηλή ευελιξία για το πλάτος της διαδρομής και την απόσταση από το έδαφος, καθώς οι τροχοί είναι τοποθετημένοι στο πλαίσιο και επομένως μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε καλλιέργεια. Οι δεξαμενές των 5.000 και 6.000 λίτρων, που διατίθενται ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών, διατίθενται με ρύθμιση ύψους και έτσι προσφέρουν απόσταση από το έδαφος έως και 2 μέτρα. Με το προαιρετικό δοχείο των 8.000 λίτρων, η απόσταση από το έδαφος φτάνει έως και 1,60 μέτρα. Το ψεκαστικό Leeb PT εγκαινίασε μια νέα γενιά αυτοκινούμενων οχημάτων με τη νέα πλατφόρμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά και η νέα πλατφόρμα θα υιοθετηθούν και θα αναπτυχθούν περαιτέρω, προαναγγέλλοντας το επόμενο βήμα της Horsch προς νέες, καινοτόμες ιδέες για αυτοκινούμενα οχήματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία