BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Väderstad με τη σπαρτική Tempo στην πρώτη γραμμή

Η Väderstad ανακοινώνει νέο ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις, με τον κύκλο εργασιών της να φτάνει τα 420 εκατομμυρία ευρώ το οικονομικό έτος 2021, που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 80 εκατομμυρία ευρώ σε σύγκριση με το 2020.

vaderstad-tempo-offers-great-mobility

Βασίλης Σοφός

276
0

«Έχουμε αυξήσει τις πωλήσεις μας κατά 24%», λέει ο Nicklas Bjersér, Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Νομικών της Väderstad, της εταιρείας που μέσα στην κρίση της πανδημίας κατάφερε να καταγράψει νέο ρεκόρ πωλήσεων. «Μέρος αυτής της ανάπτυξης προέρχεται από την εξαγορά της εταιρείας AAJV (AGCO-AMITY JV LLC) στις Ηνωμένες Πολιτείες την οποία αγοράσαμε τον Μάιο. Αλλά ακόμη και αν εξαιρέσουμε αυτήν την εξαγορά, η ανάπτυξή μας είναι 21%, που είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα», σημειώνει ο ίδιος.

Οι καθοριστικές αγορές

Η βάση της ανάπτυξης της Väderstad είναι η ισχυρή αύξηση των πωλήσεων στη Ρωσία, τον Καναδάς, τη Σουηδία, τη Γερμανία και την Αγγλία. «Ήταν μια καλή χρονιά για πολλούς αγρότες, με υψηλές τιμές σιτηρών και μεγαλύτερη διάθεση για επενδύσεις. Αυξάνουμε τις πωλήσεις μας σε όλες τις σειρές προϊόντων μας: όργωμα, σπορά και μονή σπορά. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπουμε τη σπαρτική ακριβείας Tempo να συνεχίζει να κερδίζει μερίδιο αγοράς σε πολλές χώρες», σχολιάζει ο Mattias Hovnert, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Väderstad.

Πρόοδος κόντρα στις οικονομικές «παλίρροιες»

Η πανδημία της νόσου Covid-19 συνέχισε να επηρεάζει την Väderstad, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο το 2021, για την οργάνωση της παραγωγής, για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας και για τη διατήρηση της βέλτιστης ασφάλειας υγείας για τους εργαζόμενους. Παρ' όλα αυτά, η παραγωγή του Σουηδού κατασκευαστή τα πήγε καλά με τα υλικά, αν και αυτά ήταν ακριβότερα. Παρ΄όλα αυτά, η καλή «μαεστρία» των προμηθειών και η οργάνωση επηρέασε θετικά το οικονομικό αποτέλεσμα.



«Ένα κέρδος από αυτά του 2021 θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις στην επέκταση των εργοστασίων παραγωγής μας στη Σουηδία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θα επικεντρωθούμε ακόμη περισσότερο στην καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων», λέει ο Mats Båverud, Διευθύνων Σύμβουλος της Väderstad, ο οποίος επίσης επισημαίνει: «Μπορέσαμε να περάσουμε αυτή την περίοδο χωρίς κρατική βοήθεια, η οποία είναι πολύ πιο χρήσιμη αλλού».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία