Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες εκδόσεις 5 και 6 μέτρων για τους κυλίνδρους Cultro TC της Horsch

Ο αρχικός κύλινδρος διπλού μαχαιριού πλάτους εργασίας 3 μέτρων Cultro 3TC που κυκλοφόρησε στην Agritechnica 2019 φιλοξενεί δίπλα τους τις νέες εκδόσεις με πλάτος 5 μέτρα (5TC) και 6 μέτρα (6TC), με τα τελευταία μοντέλα να μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά και πίσω.

17__horsch_cultro_5

Βασίλης Σοφός

195
0

Με 6 μαχαίρια ανά κύλινδρο διατεταγμένα σε όλο το πλάτος εργασίας, που έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν ένα έντονο αποτέλεσμα σύνθλιψης σε σκληρές καλαμιές, όπως η ελαιοκράμβη και ο αραβόσιτος, και να ενσωματώνουν καλλιέργειες κάλυψης σε ταχύτητες έως και 20 χλμ./ώρα έρχονται τα νέα μοντέλα Horsch Cultro 5TC και 6TC.

Η γωνία των λεπίδων είναι ρυθμιζόμενη και η συμπαγής διάμετρος του σώματος του κυλίνδρου επιτρέπει μεγάλο αριθμό περιστροφών και κοπών. Τα νέα μοντέλα πλάτους εργασίας 5 και 6 μέτρων συνοδεύουν τώρα την πρώτη έκδοση των 3 μέτρων του 2019 αλλά διπλώνουν στα 3 μέτρων για μεταφορά, διατίθενται με σβάρνα δύο ράβδων, ενώ μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλα μηχανήματα, για παράδειγμα, μπροστινό κιτ με τη δισκοσβάρνα Joker CT.

Μια άλλη επιλογή για τα μοντέλα είναι η οπίσθια προσάρτηση στο τρακτέρ και η τοποθέτηση διαφορετικών κυλίνδρων όπως το RollFlex ή το RollPack. Το Cultro TC διατίθεται επίσης ως μονάδα 9 μέτρων που τοποθετείται στο πίσω μέρος και η γκάμα των πέντε μοντέλων ολοκληρώνεται με το συρόμενο μοντέλο των 12 μέτρων (7,9 τόνοι).Αμφότερα διπλώνουν στα 3 μέτρα κατά μεταφορά. Η απαίτηση ισχύος όλων των μοντέλων είναι χαμηλή, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, αφού τρακτέρ 60-80 ίππων ότι είναι επαρκές για το μοντέλο 3TC, ενώ οι 200-270 ίπποι διαχειρίζονται πολύ καλά το μοντέλο 12TC.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία