Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Oλοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκού εξοπλισμού από την Green Line Energy

Η Green Line Energy, πιστή στο πράσινο όραμα της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, ξεκινά την εμπορία φωτοβολταϊκού εξοπλισμού των παγκοσμίως κορυφαίων προμηθευτών (Longi Solar, Jinko Solar).

fotovoltaic

174
0

Πάνελ, inverter και υποσταθμοί ΜΤ/ΧT στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, όλα ετοιμοπαράδοτα για τις δικές σας ανάγκες. Τώρα κάθε επενδυτικό σας σχέδιο υλοποιείται αμέσως χάρη στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας και της άμεσης διαθεσιμότητας των υλικών.

Η Green Line Energy, θυγατρική του ομίλου Agrogroup Μποζατζίδης – Μητσιολίδης, δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2011, με έδρα την Αθήνα και υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ορεστιάδα, Θήβα & Λάρισα. Έχει κατασκευάσει περισσότερα από 200 MW φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 100kWp, 500kWp & 1000KWp. Επιπλέον, με τα φωτοβολταϊκά συστήματα net metering και τις μονάδες βιοαερίου προσφέρει λύσεις σε κάθε ενεργειακή απαίτηση. Η εταιρεία έχει επενδύσει σε έργα συνολικής ισχύς 790MW που βρίσκονται υπό αδειοδότηση ενώ τα ιδιόκτητα των 100MW είναι ήδη σε λειτουργία. Για το 2022 δρομολογήθηκε επιπλέον η κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής  ισχύος 300 MW. Από την αδειοδότηση, έως τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, στην Green Line energy αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια, χωρίς να ασχοληθείτε εσείς καθόλου.

Ο όμιλος Agrogroup διαθέτει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον αγροτικό τομέα. Από το 2012 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της John Deere της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας γεωργικών μηχανημάτων παγκοσμίως, σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον εκπροσωπούμε τις μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλακτικών, ελαστικών και παρελκομένων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία