Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμισμένο σύστημα δεσίματος φέρνει η Fendt για τις στρογγυλές χορτοδετικές Rotana

Τα τέσσερα μοντέλα μεταβλητού θαλάμου των χορτοδετικών της Fendt ανανεώνονται για το 2022, αποκτώντας μια νέα διάταξη δεσίματος με δίχτυ που αντικαθιστά τον προηγούμενο συνδυασμό κυλίνδρων από χάλυβα και καουτσούκ.

round-balers-rotana-160-v-fendt_4_

Βασίλης Σοφός

197
0

Το σύστημα δεσίματος του τροφοδότη διχτυού για τις χορτοδετικές Fendt Rotana ανανεώνεται και διαθέτει τώρα έναν βραχίονα που διπλώνει και τροφοδοτεί το δίχτυ πάνω στη μπάλα με παρόμοιο τρόπο με εκείνον μιας ζώνης μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι, λόγω της μεθόδου τροφοδοσίας, το δίχτυ δεν είναι ευαίσθητο στον άνεμο που παράγεται από τον θάλαμο ή εξωτερικά».Τα μοντέλα μεταβλητού θαλάμου Rotana διαθέτουν επίσης νέα πλαστική προστασία που κρατά το κομμάτι της αλυσίδας απαλλαγμένο από βρωμιά και υπολείμματα. Τα προστατευτικά είναι πιο εύκολο να μπουν και να βγουν, καθώς υπάρχει λιγότερο βάρος στο χειρισμό. Επιπλέον, εάν ένα προστατευτικό καταστραφεί, ο χειριστής μπορεί να το επανατοποθετήσει στο μηχάνημα, ενώ στις μεταλλικές εκδόσεις, οποιοδήποτε ελαφρύ χτύπημα σήμαινε ότι οι οπές στερέωσης δεν ευθυγραμμίστηκαν.

Τα τέσσερα μοντέλα -160 V, 160 V Xtra, 180 V και 180 V Xtra- επωφελούνται επίσης από νέες θέσεις αποθήκευσης για τους τροχούς, που στερεώνονται τώρα στο προστατευτικό πάνω από το καρούλι του πικ απ, επομένως η προσάρτησή τους είναι πιο γρήγορη από πριν. Σημειωτέον ότι τα μοντέλα Rotana μεταβλητού θαλάμου έχουν τη δυνατότητα επιλογής πικ απ πλάτους 2 ή 2,5 μέτρων.Οι υψηλών προδιαγραφών Rotana 160 V Xtra και 180 V Xtra έχουν μάλιστα την πολυτέλεια ενός υδραυλικού δαπέδου HydraFlex που χαμηλώνει κατά 500 χιλιοστά για να αντιμετωπίσει τυχόν μπλοκαρίσματα και όλα γίνονται από την καμπίνα χωρίς να χρειάζεται ο χειριστής να βγει έξω, ενώ περιλαμβάνεται και μια τράπεζα μαχαιριών XtraCut, με ρότορες 13, 17 ή 25 μαχαιριών.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία