BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με νέο σύστημα μαχαιριών TwinTeC η σπαρτική Cataya της Amazone

Η Cataya με τα διπλά μαχαίρια TwinTeC γίνεται, όπως λέει η Amazone, η ιδανική σπαρτική για μεσαίες καλλιέργειες, οι οποίες σπέρνονται με ταχύτητα και με ακρίβεια.

Cataya_KE3001_Frontpacker_Claas_d0_kw_DJI_00849_d1_181129

Βασίλης Σοφός

269
0

Η Amazone τοποθετεί τώρα τον διπλό δίσκο TwinTeC Special στην σπαρτική Cataya Special, ένα χαρακτηριστικό που ενσωματώνεται και σε άλλα μοντέλα της μάρκας. Η σπαρτική Cataya προστέθηκε αρχικά στη σειρά συμβατικών σπαρτικών Cataya το 2019 με μια χοάνη 650 λίτρων και τον μονό δίσκο RoTeC.



Η συμπαγής σειρά Cataya Special, σχεδιαμένη για τρακτέρ 120 ίππων και άνω, μαζί με τον διπλό δίσκο TwinTeC Special είναι τώρα το κατάλληλο μηχάνημα για καλλιέργεια και σπορά σε μικρά έως μεσαία πεδία. Ο διπλός δίσκος, που τοποιετείται σε έναν μονό βραχίονα και έχει διάμετρο 340 χιλιοστά, παρέχει ομαλή λειτουργία με τη μέγιστη πίεσή του να φτάνει έως και τα 40 κιλά. Παράλληλα, ο κύλινδρος καθοδήγησης βάθους Control 50 διατηρεί τον σπόρο σε σταθερό βάθος, με τον τελευταίο να τοποθετείται με ακρίβεια και στη συνέχεια να ενσωματώνεται στο χώμα.



Μια ομοιόμορφη διαμήκης κατανομή, ο ακριβής έλεγχος βάθους και το καλό «φινίρισμα» του πεδίου επιτυγχάνονται με ταχύτητες έως και 10 χλμ./ώρα. Η Amazone λέει πως τυχόν προσαρμογές των μαχαιριών TwinTeC Special στο Cataya Special πραγματοποιούνται κεντρικά και με φιλικό προς το χρήστη τρόπο, με τη χρήση του εργαλείου γενικής χρήσης από το πίσω μέρος του μηχανήματος. Το βάθος τοποθέτησης ρυθμίζεται αριστερά και δεξιά πίσω από το μηχάνημα χρησιμοποιώντας δύο άξονες. Η πίεση του μαχαιριού ελέγχεται κεντρικά στη μέση και στο πίσω μέρος του μηχανήματος μέσω ενός πείρου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία