BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα για τους αυτοκινούμενους χορτοσυλλέκτες WR της Massey Ferguson

Η νέα γενιά των ισχυρών μηχανημάτων χορτονομής προσφέρεται σε τρία μοντέλα, παρέχοντας στον χειριστή έως 280 ίππους ισχύ και περισσότερη άνεση για μια προσανατολισμένη στην καλή ποιότητα ενσιρώματος εργασία.

NA_AGCO_WR9900_Series_self_propelled_windrower_alfalfa_idaho_2017_59a437f5e6909

Βασίλης Σοφός

365
0

Hesston και Massey Ferguson διατηρούν τη μακροχρόνια συνεργασία τους, με το 2022 να αποτελεί έτος ανανέωσης των ισχυρών αυτοκινούμενων χορτοσυλλεκτικών μηχανημάτων μεγάλων πεδίων. Η νέα σειρά WR έρχεται το 2022 με 10% μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα για να παρέχει την απόδοση και την ταχύτητα για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής και της ποιότητας του ενσιρώματος.

Οι φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες μειώνουν το άγχος και την κούραση που προκαλούν οι πολύωρες μέρες στο χωράφι, ενώ η προηγμένη τεχνολογία γεωργίας ακριβείας συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα για το ενσίρωμα και τις κτηνοτροφικές δραστηριότητες της Δυτικής Ακτής. Όταν πρόκειται για χορτάρι υψηλής ποιότητας, κάθε ώρα μετράει λέει η εταιρεία ενώ οι πελάτες της Massey Ferguson βασίζονται στην απλή και αξιόπιστη φύση του εξοπλισμού τους για να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά την εργασία σε όλα τα πεδία.

Τα νέα WR βάζουν τον χρήστη περισσότερες ώρες στο πεδίο με ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, ενώ οι χειριστές κάθονται σε μια από τις πιο άνετες καμπίνες υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, σύμφωνα με την εταιρεία.

Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων

Στην καρδιά της νέας σχεδίασης της σειράς WR βρίσκεται ένα κλειστό κεντρικό βοηθητικό υδραυλικό σύστημα. Ανάλογα με την εφαρμογή, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει 10% μείωση καυσίμου ή 10% αύξηση διαθέσιμης ισχύος. Για πρόσθετη απόδοση και βιωσιμότητα, η νέα σειρά WR διαθέτει κινητήρες AGCO Power, που αποδίδουν έως και 265 ίππους στις 2100 σ.α.λ. και περισσότερους από 280 ίππους στις 1950 σ.α.λ.



Το WR197 διαθέτει τετρακύλινδρο μοτέρ 4,9 λίτρων, ενώ τα WR235 και WR265 είναι εξοπλισμένα με εξακύλινδρο κινητήρα 7,4 λίτρων. Μια μεγάλη διπλή υδραυλική αντλία κίνησης κεφαλής προσφέρει αυξημένη υδραυλική ικανότητα και έλεγχο, επιτρέποντας στους παραγωγούς να λειτουργούν δίσκους ή κεφαλές. Αυτό παρέχει υψηλότερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερες ταχύτητες εντός πεδίου και καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Τεχνολογίες αιχμής για βελτιωμένη απόδοση και άνεση

Η νέα σειρά WR προσφέρει επίσης μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Massey Ferguson για αυξημένη απόδοση και άνετη οδήγηση. Αρχικά, το τερματικό Datatronic 5 συλλέγει όλες τις ζωτικές λειτουργίες σε ένα βολικό μέρος και παρέχει μια διαισθητική χρήση για αυξημένη παραγωγικότητα και ευκολία. Αυτό το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία μεμονωμένων προφίλ χειριστή, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή των λειτουργικών προτιμήσεων. Επίσης, οι παραγωγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MF Guide και άλλες έξυπνες τεχνολογίες καλλιέργειας για πιο οικονομική λειτουργία. Αυτό το σύστημα μειώνει τις αλληλεπικαλύψεις και μπορεί να εξοικονομήσει έως και 12% καύσιμο σε επιχειρήσεις πεδίου.

Η ευρύχωρη και εργονομική καμπίνα Vision είναι φυσικά φτιαγμένη με γνώμονα την καλή ορατότητα, έχοντας στρογγυλεμένο μπροστινό παρμπρίζ και ένα πίσω τζάμι που παρέχει ανεμπόδιστη θέα. Ένας αναρτημένος πίσω άξονας — το ταλαντευόμενο GlideRider™ — απορροφά την αναπήδηση και τους κραδασμούς για αυξημένη άνεση, ενώ δε συνδυασμό με την προαιρετική ανάρτηση τεσσάρων σημείων OptiAir, οι παραγωγοί μπορούν να δουλέψουν ακόμη περισσότερες ώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία