Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Case IH Connected Farm: Με τηλεματική του μέλλοντος σε απομακρυσμένες περιοχές

Η Case ακολουθεί την κάλυψη με 4G δίκτυο μιας από τις απομακρυσμένες πόλεις της Βραζιλίας, για να δείξει με τον δικό της τρόπο πώς η ίδια μπορεί να συμβάλλει με την συνδεσιμότητα του συστήματος AFS τόσο στην γεωργία όσο και στην ευρύτερη κοινότητα.

case_ih_connected_farm_605239_c32_

Βασίλης Σοφός

101
0

Με τη τηλεματική και την εξ αποστάσεως διασύνδεση όλου του γεωργικού στόλου θα επωφελείται τόσο η γεωργία όσο και η ευρύτερη κοινότητα στο μέλλον, αφού η Case IH με το όραμά της για μια τηλεματική του μέλλοντος -Connected Farm- αποδεικνύει έμπρακτα τη δυνατότητα που προσφέρεται στον κλάδο. Η Case IH, μέλος του ομίλου CNH Industrial, επέλεξε την Água Boa, μια περιοχή που φημίζεται για την υψηλή γεωργική της παραγωγικότητα, ως τοποθεσία για το πρότζεκτ Connected Farm.Η μάρκα αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από την πρωτοβουλία να φέρει υποδομές 4G στην περιοχή και έχει προσφέρει οικονομικές επενδύσεις, συνεργάστηκε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών TIM Brazil και φτιάχνει δεσμούς εντός της τοπικής κοινότητας για την υλοποίηση του έργου. Το πρότζεκτ Connected Farm στοχεύει να δείξει πώς η αγροτική συνδεσιμότητα αυξάνει την παραγωγικότητα στο χωράφι, ακόμη και σε μια ήδη εξαιρετικά παραγωγική περιοχή. Μια σύνδεση 4G στο διαδίκτυο που είναι εγκατεστημένη στο αγρόκτημα επιτρέπει στα μηχανήματα να αναφέρουν δεδομένα και να παρακολουθούνται από το νέο AFS (πακέτο γεωργίας ακριβείας της Case IH) Connect Center, που συνδέεται με το εργοστάσιο της Case IH στην πολιτεία του Σάο Πάολο.

Η συνδεσιμότητα παρέχει στον αγρότη πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως αυξημένη παραγωγικότητα, μειωμένη κατανάλωση νερού, αποτελεσματική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, πληροφορίες χρόνου λειτουργίας του μηχανήματος και πιο αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων. Τα οικονομικά οφέλη περιλαμβάνουν αυξημένη απόδοση της επένδυσης και βελτιστοποίηση του συνολικού και ειδικού κόστους εισροών, λέει η Case IH. «H Case IH Connected Farm συγκεντρώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχει να προσφέρει η μάρκα», δήλωσε ο Parag Garg, διευθυντικό στέλεχος του ομίλου CNH Industrial. «Η νέα υποδομή και τα προηγμένα μηχανήματα της Case IH καταδεικνύουν τα οφέλη που θα προσφέρει η συνδεσιμότητα στους αγρότες της περιοχής».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία