Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον τίτλο Farm Machine 2022 με την ισχύ της κλέβει η ενσιρωτική John Deere 9600i

Ανάμεσα στις καλές κριτικές, η ισχυρή ενσιρωτική της John Deere ξεχωρίζει και για την εργονομική καμπίνα, ένα δηλάδή ακόμη χρακτηριστικό που εκτιμήθηκε από την επιτροπή, η οποία έδωσε τον τίτλο Farm Machine 2022 στην κατηγορία των αυτοκινούμενων ενσιρωτικών.

9900-self-propelled-_r4f027507f58cb4ac-1054-4820-8634-3eadec4d0f54_2

Βασίλης Σοφός

70
0

Η αυτοκινούμενη ενσιρωτική μηχανή John Deere 9600i κερδίζει το τίτλο «Farm Machine« 2022, το διεθνές βραβείο αφιερωμένο στην γεωργική καινοτομία, που απονέμεται από μια διεθνή κριτική επιτροπή εξειδικευμένων δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένου του ειδησεογραφικού πόρταλ OmniTrattore.Οι λόγοι που οδήγησαν στις θετικές ψήφους είναι πολλοί, με ορισμένους από τους κριτές να εκτιμούν την εργονομική καμπίνα, η οποία είναι τώρα πολύ αθόρυβη, άνετη και με διαισθητική και εργονομική διάταξη των χειριστηρίων.

Ο μεγαλύτερος κινητήρας John Deere που κατασκευάστηκε ποτέ

Η John Deere έχει τοποθετήσει στο μοντέλο τον μεγαλύτερο κινητήρα της, τον 18-λίτρων JD 18X. Αυτός έχει εντυπωσιακές επιδόσεις, παρέχοντας ονομαστική ισχύ 750 ίππων στις 1.800 σ.α.λ., αλλά σε ισορροπία παραμένει στις 1.400 έως 1.500 σ.α.λ. κατά το τεμαχισμό του καλαμποκιού, καθιστώντας τη λειτουργία αθόρυβη και οικονομικά βιώσιμη χάρη στην μη υπερβολική κατανάλωση.Ο κινητήρας, μεταξύ άλλων, δεν απαιτεί μεταγενέστερη επεξεργασία με βάση το SCR και το AdBlue για να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς καυσαερίων Stage V.

Αναβάθμιση της φάσης εκφόρτωσης

Στην John Deere 9600i, η νέα διάταξη της μονάδας εκφόρτωσης εκτιμήθηκε επίσης με αύξηση του μεγέθους του αγωγού εκφόρτωσης κατά 20 εκατοστά. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη διαχείριση και ευκολότερη προβολή κατά τη φάση φόρτωσης του ρυμουλκού. Επιπλέον, εκτιμήθηκε η αποτελεσματικότητα της στήριξης κατά την εκφόρτωση του τεμαχισμένου υλικού που εγγυάται το Active Fill Control (AFC).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία