Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το σύστημα Steady Control για πρώτη φορά στον καλλιεργητή Optimer βάζει η Kuhn

Ο νέος δωδεκάμετρος καλλιεργητής είναι το πρώτο μηχάνημα της Kuhn που εξοπλίζεται με το Steady Control, ένα σύστημα που διατηρεί ενιαίο το βάθος εργασίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και ταχύτητες εργασίας.

4eec6fd39ef3e45648b37690a8f25c24

Βασίλης Σοφός

102
0

Η Kuhn προσθέτει ένα νέο μοντέλο 12 μέτρων στη σειρά καλλιεργητών Optimer. Στο δωδεκάμετρο μοντέλο κάνει την παρθενική του εμφάνιση το μοναδικό, όπως λέει η κατασκευάστρια, σύστημα Steady Control που διατηρεί ομοιόμορφο βάθος εργασίας, ακόμη και σε υψηλότερες ταχύτητες και σε κυματοειδές έδαφος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του εκάστοτε εδάφους.«Το Steady Control ασκεί ίση πίεση σε όλο το πλάτος των 12 μέτρων του μηχανήματος», δήλωσε ο ειδικός προϊόντων Edd Fanshawe. «Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι δίσκοι κόβουν σε ίσο βάθος ακόμη και όταν το έδαφος είναι κυματιστό, επειδή το Optimer αντισταθμίζει τα περιγράμματα του εδάφους ρυθμίζοντας την πίεση του εδάφους στα πέντε τμήματα του μηχανήματος», προσθέτει ο ίδιος.

Το μηχάνημα των 12 μέτρων μπορεί επίσης να λειτουργήσει με ταχύτητα έως και 15 χλμ./ώρα διατηρώντας ένα σταθερό βάθος σε όλο το πλάτος. Αυτό θα βοηθήσει τους μεγαλύτερους αγρότες και εργολάβους να καλύψουν το έδαφος πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη συνέπεια με περίπου 45 στρέμματα/ώρα. Το Optimer και σειρά XL είναι πλέον διαθέσιμη σε αναρτώμενα και ρυμουλκούμενα μοντέλα σε πλάτος εργασίας από 3 έως 12 μέτρα πλάτος.Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ανεξάρτητους δίσκους διαμέτρου 620 χιλιοστών που μπορούν να λειτουργήσουν σε βάθη από 5 έως 15 εκ. Σημειωτέον πως όταν είναι διπλωμένο το μοντέλο των 12 μέτρων έχει μόλις 3 μέτρα πλάτος και 4 μέτρα ύψος. Με ένα Optimer XL, οι χειριστές μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία μοντέλων που ταιριάζουν σε τρακτέρ από 90 έως 600 ίππους, λέει η Kuhn. Όλα μπορούν να βελτιώσουν τη διαχείριση των υπολειμμάτων, όπως οι μίσχοι αραβοσίτου και οι καλλιέργειες πράσινης κάλυψης, και είναι διαθέσιμα με πέντε διαφορετικές επιλογές κυλίνδρων. Στις μηχανήματα μικρότερου πλάτους, μπορεί να προστεθεί μια μικρή σπαρτική Kuhn SH600 με χοάνη χωρητικότητας 600 λίτρων. Αυτό επιτρέπει την σπορά δημητριακών με ένα μόνο πέρασμα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία