BACK TO
TOP
Τεχνολογία

FC 13460RA: Το φαρδύτερο χορτοκοπτικό της Kuhn με πλάτος εργασίας 13 μέτρα σε ένα πέρασμα

Με μεταβλητό πλάτος εργασίας από 12,4 έως 13,4 μέτρα (σε συνδυασμό με ένα μπροστινό χορτοκοπτικό FC 3125DF ή FC 3525DF), το FC 13460RA είναι το πιο φαρδύ χλοοκοπτικό-χορτοξηραντικό μέχρι στιγμής από την Kuhn, με τη θημωνιά να διαμορφώνεται στα 1,8 και 3 μέτρα και το υλικό να συλλέγεται σε όλο το πλάτος κοπής.

19a__kuhn_fc_13460_ra_mower_dji_0015_v2_300_0

Βασίλης Σοφός

5
0

Η Κuhn εισάγει ένα ακόμη χορτοκοπτικό, αυτή τη φορά τη ναυαρχίδα της αναφορικά με το πλάτος κοπής, σε σύγκριση με το FC 9330RA των 9,3 μέτρων. Το νέο φαρδύτερο μοντέλο FC 13460RA υποστηρίζεται ότι προσφέρει σημαντικά λειτουργικά οφέλη.



Ο ειδικός του Kuhn, Rhodri Jenkins, λέει ότι λαμβάνοντας υπόψη το πλάτος εργασίας του, είναι ένα ελαφρύ μηχάνημα (περίπου 7,5 τόνους), γεγονός που συμβάλλει στη μείωση της απαίτησης ενέργειας. «Αυτό, και το εκτεταμένο πλάτος εργασίας, θα συμβάλλουν στη μείωση του κόστους καυσίμου και στην αύξηση της παραγωγικότητας και της συνολικής απόδοσης», σημειώνει. Ρυθμιζόμενο μέσω ISObus στο τρακτέρ, το σύστημα ανάρτησης του πλαισίου ασκεί σταθερή πίεση για να ακολουθεί τα περιγράμματα του εδάφους για ομοιόμορφη κοπή. Σε συνδυασμό με τα ελαστικά υψηλής πλευστότητας, η Kuhn λέει ότι μειώνεται έτσι και η συμπίεση του εδάφους.



Ο τηλεσκοπικός άξονας αυξάνει το διάκενο, γεγονός που διευκολύνει το σχηματισμό μιας ευρύτερης και πιο ομοιόμορφης λωρίδας, με την κοπτική ράβδο μηδενικής συντήρησης να διαθέτει σύστημα απελευθέρωσης μαχαιριού γρήγορης τοποθέτησης.

Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με χρήση του τερματικού CCI800 ή του προαιρετικού CCI1200. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ενσωματωμένο τερματικό συμβατό με ISObus, ενώ οι περισσότερες λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν από το joystick CC1 A3. Το φαρδύ αυτό μηχάνημα αναδιπλώνεται με πλάτος μεταφοράς 3 μέτρα και ύψος κάτω από 4 μέτρα, ενώ η ελάχιστη απαίτηση ισχύος του τρακτέρ είναι περίπου 250 ίπποι. Το FC 1346RA θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου έτους.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία