BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα χορτοδετική για στρογγυλά δεμάτια HD Pro λανσάρει η Case IH

H Case κατασκεύασε, όπως λέει, ένα μηχάνημα ικανό να διαχειρίζεται υγρό ή στεγνό άχυρο και να διαμορφώνει πυκνά δεμάτια. Όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό κόστος, αφού το μηχάνημα διαθέτει ανθεκτικά υλικά και λιγότερα κινούμενα μέρη.

CaseIH_RB_456_HD_PRO_2-831x554

Βασίλης Σοφός

309
0

Λιγότερα κινούμενα μέρη, γρήγορο δεμάτιασμα και μεγάλη γκάμα καλλιεργειών για διαμόρφωση μπάλας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας χορτοδετικής Case IH RB HD Pro με μεταβλητό θάλαμο, ένα μηχάνημα που αναπτύχθηκε για αγροτικές επιχειρήσεις και εργολάβους.

Το Case IH RB 466 HD Pro με ικανότητα πίεσης έως και 30 τόνους την ώρα

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν κυλίνδρους και άξονες που, όπως και η πίσω πόρτα, έχουν ενισχυθεί και διευρυνθεί, σύμφωνα με την Case. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε ένα πιο ισχυρό κιβώτιο και ένα εξίσου ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Και τα δύο νέα χαρακτηριστικά επιτρέπουν μεγαλύτερο αριθμό δεματιών ανά ώρα.



Μεταξύ άλλων, ο αριθμός των αλυσίδων μετάδοσης κίνησης και των κυλίνδρων μεταφοράς έχει μειωθεί προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η αξιοπιστία και η πρόσβαση για εργασίες συντήρησης. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το Case IH RB HD Pro μπορεί να συγκομίσει έως και 30 τόνους καλλιέργειας την ώρα.



Είναι επίσης δυνατά διάφορα μήκη κοπής για άχυρο, σανό ή ενσίρωμα. Αυτό διασφαλίζεται από τους νέους, αντιολισθητικούς κυλίνδρους διπλής κίνησης και έναν διακόπτη ομάδας μαχαιριών που μπορεί να ενεργοποιηθεί από την καμπίνα. Χάρη στην ευρεία διάμετρο του ρότορα, τα μπλοκαρίσματα μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο. Εάν παρουσιαστεί απόφραξη, το νέο ενεργό δάπεδο επιτρέπει τον καθαρισμό γρήγορα και εύκολα.

Δύο μεγέθη για τη νέα χορτοδετική

Τα νέα στρογγυλά χορτοδετικά είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη: Το RB456 HD Pro φτιάχνει μπάλες πλάτους 120 εκ. με διάμετρο 90 έως 165 εκ. Τα δεμάτια του RB466 HD Pro έχουν επίσης πλάτος 120 εκατοστά, αλλά έχουν διάμετρο από 90 έως 190 εκατοστά. Επιπροσθέτως, τρεις επιλογές ρότορα είναι διαθέσιμες και για τα δύο μεγέθη.

Αυτές περιλαμβάνουν έναν ρότορα τροφοδοσίας και 13 ή 25 μαχαίρια κοπής. Διατίθενται συνολικά έξι μοντέλα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2022 για τη σεζόν του 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία