Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kuhn TDP 1000: Ποιοτικός τεμαχισμός με 4 επιλογές πλάτους εργασίας

Οι καταστροφείς TDP 1000 της Kuhn προορίζονται για τον τεμαχισμό σημαντικών όγκων υπολειμμάτων μεγάλης διαμέτρου, με την εταιρεία να λέει ότι το μηχάνημα λειτουργεί εύκολα σε ελαιώνες, πορτοκαλιές, καστανιές ή καρυδιές.

TDP-2000_WORK_JOHN-DEERE_GROUND-_16_

Βασίλης Σοφός

365
0

Η Kuhn ανανεώνει τον καταστροφέα της σειράς TDP 1000, μια γκάμα μηχανημάτων που έχει σχεδιαστεί για τον τεμαχισμό μεγάλου όγκου κλαδέματος και για έντονες συνθήκες χρήσης. Διαθέσιμο σε 4 πλάτη εργασίας, το TDP μπορεί να συνδεθεί, ανάλογα με τις συνθήκες, στο μπροστινό μέρος του τρακτέρ ή στην πίσω θέση για πολύ μεγάλους όγκους.Όλα τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για τεμαχισμό κλαδιών πολύ μεγάλης διαμέτρου (έως 12 εκ.). Αυτή η ικανότητα τεμαχισμού τού επιτρέπει να λειτουργεί εύκολα σε ελαιώνες, πορτοκαλιές, καρυδιές ή καστανιές. «Η αξιοπιστία του και η ελάχιστη συντήρησή του θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα», επισημαίνει η κατασκευάστρια Kuhn.

Καταστροφέας πολλαπλών χρήσεων για όλους τους οπωρώνες

Ο καταστροφέας TDP μπορεί να τοποθετηθεί στην μπροστινή θέση αλλά και, όταν το επιτρέπει το τρακτέρ, στην πίσω θέση, όπως αναφέρθηκε. Αυτό είναι δυνατό χάρη στον διπλό ελεύθερο τροχό που είναι ενσωματωμένος στο κεντρικό κιβώτιο ταχυτήτων του καταστροφέα. Το τελευταίο εξασφαλίζει βέλτιστη μετάδοση ισχύος επιτρέποντας τη σύνδεση με τρακτέρ έως και 150 ίππων.Το άκαμπτο εξάρτημα παρέχει τη διευκόλυνση τα κλαδιά που παραδίδονται σε μεγάλες λωρίδες να εισέλθουν εύκολα. Τέλος, το υδραυλικά κινούμενο διπλό πικ απ που ελέγχεται απευθείας από την καμπίνα προάγει την τακτική ροή ακόμη και χοντρών κλαδιών.Οι τροχοί που είναι τοποθετημένοι στο πίσω μέρος εξασφαλίζουν έλεγχο του ύψους εργασίας, με τη στιβαρότητα να εξασφαλίζεται από μια δομή διπλής επένδυσης από χάλυβα υψηλής αντοχής.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία