BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι νέοι διανομείς Kuhn MDS και Axis στη λύση για αποτελεσματική λίπανση

Οι επιλογές που προτείνει η Kuhn για οικονομική λίπανση είναι οι δύο σειρές των αναρτώμενων διανομένων MDS και Axis, που βοηθούν τον αγρότη να είναι πιο αποτελεσματικός κατά την εφαρμογή λιπάσματος και έτσι να κάνει την επιχείρησή του κερδοφόρα χωρίς κίνδυνο.

AXIS-EMC_Key-Visual_2021_WEB_2

Βασίλης Σοφός

381
1

Η τιμή του λιπάσματος συνεχίζει να αυξάνεται και είναι απαραίτητο να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη χρήση λιπασμάτων με τεχνολογικά μηχανήματα για τον έλεγχο των δαπανών, άποψη αποδεκτή και από την Kuhn, που προτείνει τους διανομείς MDS και AXIS, δύο διαφορετικές σειρές μηχανημάτων για δύο τύπους επαγγελματιών. Με τη γεωργία να είναι από τους περισσότερο επηρεασμένους κλάδους, αφού το λίπασμα είναι ένα από τα προϊόντα που υποφέρουν περισσότερο από την άνοδο των τιμών, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αναζητηθεί αποτελεσματικότητα στη χρήση λιπασμάτων.

Λιπασματοδιανομέας AXIS: η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τους πιο απαιτητικούς

Με πλάτος εργασίας από 12 έως 50 μέτρα και χωρητικότητα από 1.000 έως 4.200 λίτρα, το μοντέλο AXIS προσφέρει λύσεις βασισμένες σε προηγμένες τεχνολογίες για απόλυτη ακρίβεια στη διανομή λιπασμάτων: - Ενσωματώνει το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου μάζας EMC, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα και ανεξάρτητα τη δόση αριστερά και δεξιά κατά την εργασία.



Εκτελεί τη ζύγιση σε κάθε δίσκο και διορθώνει τη θέση των καταπακτών ανά δευτερόλεπτο. - Χάρη στο σύστημα VARISPREAD PRO, κόβει συνεχόμενα τμήματα κάθε μέτρο για να αποφύγει την προσθήκη περισσότερων λιπασμάτων, εν.ω τροποποιεί το σημείο πτώσης του λιπάσματος στο δίσκο, μειώνοντας συνεχώς τη δόση ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα.

Λιπασματοδιανομέας MDS: απλός, ακριβής και οικονομικός

Η σειρά MDS αποτελείται από μοντέλα απλά στη λειτουργία τους. Οι δυνατότητές τους είναι πολλαπλές ως προς το μέγεθος, τη χωρητικότητα, το άνοιγμα και το κλείσιμο των καταπακτών ακόμα και τη ρύθμιση. Τα μοντέλα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για οπωρώνες και αμπελώνες, όπως τα MDS 8.2 και MDS 14.2 με συνολικά πλάτη 1,08 μ. και 1,40 μ. αντίστοιχα. Οι γωνίες της χοάνης στο MDS 8.2 διευκολύνουν τους ελιγμούς από τη μια γραμμή στην άλλη χωρίς να καταστρέφονται καλλιέργειες και φυτεύσεις.



Παράλληλα, ο διανομέας 2 ζωνών είναι αξιοσημείωτος, με μια προαιρετική και αφαιρούμενη συσκευή που κατευθύνει το λίπασμα απευθείας στη βάση της φυτείας για καλλιέργειες σειρών με διαχωρισμό 1,50 έως 5 μ. Το μηχάνημα προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για να εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

21-06-2022 18:28Νίκος

Ξέρουμε από πόσο ξεκινάει περίπου ένας axis 20.2 ;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία