Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Fendt: Επενδύοντας 18 εκατομμύρια ευρώ στην ποιοτική βαφή και στο προηγμένο logistics

Η μονάδα παραγωγής στο Hohenmölsen, εκεί όπου κατασκευάζονται ανταλλακτικά για τρακτέρ και αλωνιστικές, ενώ συναρμολογούνται εξ ολοκλήρου οι ενσιρωτικές Katana και τα ψεκαστικά Rogator της Fendt, αποκτά νέα τεχνολογία βαφής, με την εταιρεια να ανακοινώνει και την βελτίωση του τμήματος logistics τον προσεχή Σεπτέμβριο.

_1657210

Βασίλης Σοφός

95
0

Η Fendt επενδύει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ σε ένα νέο σύστημα βαφής των μηχανημάτων της και σε ένα πιο προηγμένο τμήμα logistics στο εργοστάσιό της στο Hohenmölsen κοντά στη Λειψία της Γερμανίας.

Στην τωρινή εγκατάσταση κατασκευάζονται ανταλλακτικά και εξαρτήματα για τρακτέρ Fendt, χορτοδετικές μηχανές, θεριζοαλωνιστικές μηχανές και βαγόνια χορτονομής και είναι το «σπίτι» της ενσιρωτικής Katana και του αυτοκινούμενου ψεκαστικού Rogator 600. Η επέκταση του κέντρου logistics θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.Παράλληλα, προγραμματισμένο να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2023 είναι και το νέο τμήμα βαφής, που θα αποτελείται τόσο από καθοδική επίστρωση εμβάπτισης όσο και από βαφή πούδρας για λεπτή και παχιά λαμαρίνα. Τα εξαρτήματα θα ασταρώνονται χωρίς βαρέα μέταλλα σε ένα λουτρό εμβάπτισης που περιέχει 80% νερό. Τα χρώματα θα είναι με βάση το νερό και δεν θα περιέχουν βαρέα μέταλλα ή διαλύτες, ενώ τα υπολείμματα από τη βαφή πούδρας θα ανακυκλώνονται.

«Η νέα γενιά του συστήματος βαφής και το κέντρο logistics είναι σημαντικές επενδύσεις για το μέλλον του εργοστασίου στο Hohenmölsen», λέει ο Christoph Gröblinghoff, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου AGCO και της Fendt.«Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα Fendt ακόμη καλύτερα στο μέλλον, θα αναλάβουμε μόνοι μας τη βαφή των εξαρτημάτων μας. Το νέο σύστημα βαφής μάς δίνει επίσης την ευκαιρία να κατασκευάσουμε ακόμη περισσότερα εξαρτήματα για άλλα προϊόντα Fendt σε άλλα εργοστάσια», σημείωσε ο ίδιος.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία