Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρόγραμμα φοίτησης από την Agrotech για την ειδικότητα του τεχνικού συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων: Agrotech Academy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Agrotech Academy προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα άρτιας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης για την ειδικότητα του τεχνικού συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων.

site_2017_02

822
0

Η Agrotech, η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, εργαλείων, ανταλλακτικών και παροχής υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο, θα υποδεχθεί με μεγάλη χαρά τους πρώτους σπουδαστές της, τον προσεχή Σεπτέμβρη, σε ένα πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 650 ωρών.

Η Agrotech Academy σε συνεργασία με την John Deere, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, έρχεται να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνογνωσίας και καινοτόμων πρακτικών στη γεωργία. Οι σπουδαστές της ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των μηχανημάτων που μαζί με τις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας συνθέτουν το μέλλον της γεωργίας.

Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση θα γίνει από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της John Deere στα υπερσύγχρονα γεωργικά μοντέλα της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας παγκοσμίως. Οι σπουδαστές της Agrotech Academy, μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις τους. Όχι μόνο μπορούν να χτίσουν την καριέρα που θέλουν αλλά και να εξελιχθούν χωρίς όρια στην ίδια την Agrotech.Η φοίτηση θα πραγματοποιηθεί σε κλειστά τμήματα 5-10 ατόμων, σε μία από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Agrotech, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotech πρωτοπορεί ακόμα μια φορά με την Agrotech Academy, προσφέροντας εφόδια και γνώσεις που θα ενισχύσουν τη θέση κάθε τεχνικού στο άμεσο μέλλον, στηρίζοντας παράλληλα την αγορά εργασίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει.


Για περισσότερες πληροφορίες:

2310795018(402)

academy@agrotechniki.gr

www.agrogroup.gr

Ακολουθήστε μας

https://www.facebook.com/JohnDeereGreece

https://www.instagram.com/agrotech_john_deere_greece/

 

http://www.agrotechniki.gr/Academy/Academy.aspxΣχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία